agenda3

agenda2

 

Vacatures
Enthousiaste pedagogisch medewerkers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging in de kinderopvang! 
Sollicitatiemiddag donderdag 23 november a.s., neem je cv mee!

Meer dan 350 collega's werken mee aan het succes van KomKids Kinderopvang in Schiedam, Rotterdam en Vlaardingen en we hebben de komende tijd veel nieuwe collega's nodig in de buitenschoolse opvang om het groeiend aantal kinderen optimaal te kunnen opvangen.

Enthousiasme, innovatie en een positieve bedrijfscultuur; daar staan we voor. Daarmee bereiken we dat we uitstekende kinderopvang leveren en hebben we als doel om van kinderen en ouders, échte fans van KomKids te maken.

Zoek jij werkplezier, uitdaging en ruime ontwikkelmogelijkheden? Dan ben je bij KomKids op de juiste plek. En dat zeggen we niet alleen zelf, maar volgens de kinderen zijn onze pedagogisch medewerkers de leukste van Nederland!

Wil jij ook behoren tot de leukste pm’ers club van Nederland?
Kom dan donderdag 23 november 2017 naar onze sollicitatie-middag van 12.30 tot 14.00 uur! Wij verzamelen om 12.30 uur bij het hoofdkantoor van KomKids aan de Gerrit Verboonstraat 15 in Schiedam-Centrum. Vanaf daar worden jullie op speciale wijze vervoert naar een bijzondere BSO-locatie, welke KomKids-locatie dat is houden we nog even geheim. Om 14.00 uur ben je weer terug op de Gerrit Verboonstraat.

Hoe kun je je voorbereiden op deze sollicitatiemiddag?
1. Meld je aan. Dat kan door een mailtje te sturen naar: personeelszaken@komkids.nl  
2. Maak je CV compleet en neem deze mee.
3. Zorg op de dag zelf dat je makkelijke schoenen aan hebt en neem een ‘verrekijker’ mee.
5. Lees deze informatie over KomKids en de vacature van pedagogisch medewerker BSO goed door.

Wij kijken uit naar je komst!