Nieuw: kinderopvang in Theater aan de Schie

12 september 2017

TheateradSchieOnbezorgd genieten van het theater. Theater aan de Schie komt met een nieuw concept: kinderopvang door KomKids tijdens jeugd- en familievoorstellingen. Gezellig een middag naar het theater, maar geen oppas of kinderen in een andere leeftijdscategorie? Geen probleem! Theater aan de Schie biedt bij een groot aantal voorstellingen kinderopvang aan in het theater.

Lees meer...

Kennis- en Familiedag dit jaar bij Southbeach Schiedam

09 augustus 2017

2017 Poster KennisFamiliedagUpdate: helaas hebben we de KomKids Kennis- en familiedag vanwege de slechte weersvoorspellingen moeten annuleren.

In samenwerking met de gemeente Schiedam, Irado en vele partners organiseert KomKids de Kennis- en Familiedag op zaterdag 9 september a.s. tijdens Southbeach Schiedam.

Een dag vol activiteiten voor jong en oud! Kennisbijeenkomsten, kennismarkt en sportclinics. Klik hier voor meer informatie.


SummerKids krant

20 juli 2017

SummerKids krant 1Elke week verschijnt er deze zomervakantie een digitale SummerKids-krant met een terugblik op de afgelopen week door middel van reacties van kinderen. Klik op de weken om de krant te openen: week 1 - week 2 - week 3 - week 4