Voor ons Kindcentrum DOK/ DOK010 in Schiedam zoeken wij een enthousiaste Pedagogisch Professional voor in de Buitenschoolse Opvang (BSO) die ons team voor 12-16 uur per week komt versterken. 

Wil je liever meer werken? Dan vinden wij dat alleen maar fijn. Je kunt in de ochtenden ook de Voorschoolse Opvang (VSO) verzorgen, daarnaast kun je altijd invallen voor collega's en meer werken in de vakanties. Door de jaarurensystematiek kunnen we meer uren in je contract afspreken. Tijdens ons zomervakantieprogramma SummerKids staan we 6 weken lang voor de BSO-kinderen klaar van maandag tot en met vrijdag en ondernemen we allerlei activiteiten. Ook in de andere reguliere vakanties bieden we vakantieopvang aan. Lijkt je dit leuk? Geef dit aan tijdens je sollicitatie.

Wie ben jij?
Jij bent er echt voor de kinderen en beleefd elke dag plezier in het bedenken en uitvoeren van nieuwe activiteiten. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Oftewel een organisatorische duizendpoot die het overzicht kan bewaren en een centraal aanspreekpunt is. Jij zet graag dat stapje extra en staat ouders vaak als eerste te woord als ze hun kind komen ophalen.

Waar ga je werken?
Kindcentrum DOK is een grote locatie met verschillende opvangsoorten én met een open structuur. De BSO-locatie DOK010 heeft 3 stamgroepen met kinderen van 4-8 jaar, dus dat betekent dat het altijd gezellig druk is. In elke stamgroep zitten maximaal 21 kinderen per dag met de leeftijd van 4 t/m 8 jaar. De groep met oudere kinderen (8+) van DOK zit vlakbij om de hoek samen met onze techniek-locatie BSO DOKWRK. Naast de BSO hebben we ook Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV) en Hele dagopvang (HDO). Bij de laatste kan je nog wel eens invallen. Ontzettend leuk, want zo sta je ineens bij een broertje of zusje op de groep.

In de omgeving kan je gratis parkeren en het centrum is op loopafstand. Ideaal, want dit biedt ons de mogelijkheid om geregeld op stap te gaan buiten de deur. Naar de molen, het Stedelijk Museum of het Sterrenbos om met z'n allen te klauteren of een potje voetbal te spelen. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie? 
Neem een kijkje bij DOK.

Jouw nieuwe team
Bij DOK werken collega's nauw samen, helpen elkaar waar nodig is en vormen op die manier een hecht team met een grote mate van vrijheid. Het zelf vormgeven aan activiteiten en het zelf roosteren van je uren en werkdagen zorgt ervoor dat je altijd iets kan doen wat je leuk vindt: creatief of actief. Zoek hierin de samenwerking met je collega's van DOKWRK, MaastuinKids of Willibrordus, zodat je alle kinderen wijkgericht een leuk activiteitenaanbod kan bieden en zij kunnen profiteren van jouw kwaliteiten. Daarom zoeken we ook een échte teamspeler die zelfstandig is en proactief te werk gaat.

Heb je na het lezen van deze vacature inhoudelijk vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de tijdelijke Locatiemanager Demelza, mail naar: demelzaliekendiek@komkids.nl of bel naar 06-82855867.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional BSO voor meer informatie.

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional BSO voor DOK? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

<- Terug naar vacatureoverzicht