Voor onze locatie Klein IKC Pepeklip in Schiedam-Oost zijn wij op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega. Een Pedagogisch Professional die ons team komt versterken voor gemiddeld zo'n 32 uur per week. Hoe jouw week eruitziet? Gevarieerd en flexibel, want je wisselt af tussen de Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV) en de Buitenschoolse Opvang (BSO) . 

Hoe ziet je week eruit?

 

  

 VKV

 BSO

 Maandag

 

 8:30-11:45

14:30-18:00

 Dinsdag

 

 8:30-11:45 

14:30-18:00 

 Woensdag

 

 8:30-11:45 

12:15-18:00

 Donderdag

 

 8:30-11:45 

14:30-18:00 

 Vrijdag

 

 8:30-11:45 

14:30-18:00 

Kortom genoeg variatie!  

Wie ben jij? 
Dat je dol bent op kinderen, staat als een paal boven water. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd, weet van aanpakken en durft te vragen. Daarnaast heb je affiniteit met kinderen in de uiteenlopende leeftijd van 2,5 - 12 jaar. 

Om binnen de VKV aan het werk te gaan is een VVE-certificaat en het taalniveau 3F een must. Heb je nog geen methodiek voor de VKV? Geen probleem! Bij ons kun je de opleiding voor Startblokken volgen.

In ons team en onze locaties komen veel culturen samen. Daarom zijn we op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige collega die het zowel leuk als interessant vindt om te werken met én te leren van andere culturen. Jij wordt enthousiast om creatief te werk te gaan. Wie weet kan jij ons mogelijk ook nog iets extra brengen met jouw talenten.

Waar ga je werken
IKC Peperklip heeft 2 locaties rondom de school Peperklip. Zij hebben een VKV en een BSO-locatie. De VKV heeft 3 mooie grote ruimtes met een eigen speelpleintje en de BSO heeft een locatie waar er verschillende ruimtes speels op elkaar aansluiten. Zo is er bijvoorbeeld een echte chill kelder waar de kinderen zich kunnen terugtrekken en een creatieve hoek waar zij zich als échte kunstenaars kunnen uitleven. Meer weten over deze locatie? Klik hier

In Schiedam-Oost hebben wij nog 2 andere locaties: Kindercentrum Kekt en Kaleidoscoop Campus. Deze locaties bieden opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar met de volgende opvangsoorten: 

  • Hele dagopvang (HDO)
  • Verkorte kinderopvang met VVE (VKV)
  • Buitenschoolse opvang (BSO)

Er wordt veel samengewerkt met deze centra en biedt dus ook de mogelijkheid om van én met elkaar te leren.  

Jouw nieuwe team   
Het team bestaat in Schiedam-Oost bestaat uit enthousiaste vaste KomKids-medewerkers waar je mee samenwerkt en spart over het aanbod van activiteiten. Het is een team dat graag vooruit wil gaan en hierbij een mooie toekomst samen ziet. De inbreng van iedereen is belangrijk binnen het gehele team om te zorgen dat ieder kind een fijne tijd heeft in een vertrouwde omgeving, maar ook met voldoende uitdagingen. 

Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met de Locatiemanager Mirjam, mail naar: mirjamduifhuizen@komkids.nl of bel naar 06-26962408.

Profiel   
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional VKV/PSZ of Pedagogisch Professional BSO voor aanvullende informatie.  

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional bij IKC Klein Peperklip? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

Terug naar vacatureoverzicht.