Programma voorjaarsvakantie 23 t/m 28 februari 2020
Check hier 2020 meisjespringtwelke activiteiten wij gaan doen in het thema Lentekriebels!

Dag 2019, welkom 2020!
Winter Village Schiedam LogoWe sluiten de BSO dit jaar feestelijk en sportief af en beginnen het nieuwe jaar met leuke nieuwe uitdagingen! Bekijk hier wat wij allemaal gaan doen in de kerstvakantie van 23 december t/m 3 januari.


Sinterklaas Shopping Night op vrijdag 29 november

Beste ouders/verzorgers van IKC 't Palet-oudes,

Wij begrijpen dat het voor u als ouder soms zoeken is naar de tijd om eventjes de laatste dingen te kopen voor de drukke feestdagen. Daarom hebben wij als team het volgende bedacht om het voor u een beetje makkelijker te maken, namelijk een Sinterklaas Shopping Night op vrijdag 29 november aanstaande! Zie hier de uitnodiging van de sint!​

U kunt deze avond uw kind brengen naar de opvang of langer laten blijven bij de voor u en uw kinderen vertrouwde medewerkers zodat u uw handen vrij heeft om de laatste inkopen te doen.​ Het is een avond die wij u gratis aanbieden, het enige wat u hoeft te doen is uw kindje tijdig inschrijven. De inschrijving sluit woensdag 27 november.​

Deze avond is overigens een voorproefje van waar wij vanaf 2020 op IKC `t Palet mee zullen starten, namelijk Dining Apart Together, ookwel DAT-avond genoemd. Hierover zult u ter zijner tijd meer informatie ontvangen.​

Mocht u nog vragen hebben, dan horen wij het uiteraard graag van u!​

Team IKC 't Palet

Lustrumfeest Stadsleven - 31 oktober 2019
20191031 lustrumstadslevenProgramma BSO herfstvakantie 2019

IKC 't Palet gaat erop uit! Bekijk hier onze plannen.
201909 laarzenbladerenWebsite Opgroeien in Vlaardingen
2019 logoopgroeieninvlaardingenJe woont in Vlaardingen en je hebt kinderen in de leeftijd van 0-6. Dan wil je alles weten wat nodig is om je kind zo goed mogelijk te begeleiden. Dan kun je terecht op de site van www.opgroeieninvlaardingen.nl.

Je vindt hier video's die leuk zijn om te bekijken én je misschien wat verder kunnen helpen. Video's met goede praktische informatie en met video's die misschien wel gaan over jouw opvoedingsvraag. Kortom: video's waar je ideeën van opdoet. Naast video's vind je ook betrouwbare links van de Vlaardingse organisaties. Links die je kunnen verwijzen naar de juiste plek op de juiste site om je zo goed mogelijk verder te helpen.


Programma BSO meivakantie 2019
20190408 klein duimpjeEr was eens.. in de Gedempte Biersloot hier heel dichtbij, een BSO die omgetoverd werd tot een sprookjesachtige ruimte. Waar kinderen sprookjesachtige activiteiten gaan doen, zoals kastelen bouwen ,geschminkt worden, kroontjes knutselen en nog veel meer! Je mag er elke dag verkleed komen, de hele meivakantie lang! 

Voor de oudste kinderen staan er ook spannende activiteiten te wachten zoals de escape room van de gemene heks of het mysterie oplossen van de grote boze wolf.
Dus trek je zevenmijlslaarzen aan en kom zo snel mogelijk naar het sprookje van IKC ’t Palet BSO deze meivakantie! Klik hier voor complete programma.

Programma BSO voorjaarsvakantie 2019
2019 proefjesThema: Proefjes. Bekijk hier ons programma.
"Het is raar maar waar
Dat een vliegtuig vliegen kan
Dat een boot ook drijven kan
Dat een auto rijden kan
Het is raar maar waar!
Dat de wind hard waaien kan
Water bevriezen kan
Ik word er zo nieuwsgierig van
Het is raar maar waar"
(songtekst kinderen voor kinderen)

2018 InloggenmijnKomKids