Voor het kindcentrum Kekt zijn wij op zoek naar een Pedagogisch Medewerker die ons team van de Buitenschoolse Opvang (BSO) komt versterken. In totaal bedraagt deze functie 12 uur, werk je gemiddeld 4 uur per dag gedurende 3 dagen per week.  
 
Wil je liever meer werken? Dat vinden wij bij KomKids alleen maar fijn. Gezien de diversiteit van de locatie bestaat er de mogelijkheid om de contracturen uit te breiden door ook bij andere opvangsoorten te werken. Dit kan in overleg met Lara, de Eerstverantwoordelijk Pedagogisch Medewerker van Kekt. Gezamenlijk kijken jullie naar het mogelijk aantal uren en hoe deze worden verdeeld over de week. 

Wie ben jij?  
Kindcentrum Kekt is gevestigd in de wijk Schiedam-Oost waar veel culturen samen komen. Voor onze locatie zijn wij daarom ook op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige collega die het zowel leuk als interessant vindt om te werken met én te leren van andere culturen. Daarnaast ben jij creatief en kan je ons mogelijk ook nog iets extra kan brengen op het gebied van sport & beweging. Je staat zelfverzekerd en met beide benen op de grond en kan je vinden in flexibel werken. Tot slot ben je in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) wat jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. 

Waar ga je werken 
Deze locatie is sinds 2004 gevestigd in de OBS De Singel en biedt met diverse ruimtes opvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. De volgende opvangvormen worden aangeboden: 

  • Hele dagopvang (HDO) 
  • Verkorte kinderopvang met VVE (VKV) 
  • Buitenschoolse opvang (BSO) 

Het kindcentrum is een afspiegeling van de wijk in Schiedam-Oost waar diverse culturen bij elkaar komen. Een unieke mogelijkheid om elkaars cultuur te begrijpen en te respecteren en biedt dus ook de mogelijkheid om van en met elkaar veel te leren. 

Door de opzet van de ruime lokalen met veel daglicht, de centrale speelhal het dakterras en de buitenspeelplaats kan je samen met de kinderen elke dag in een vertrouwde omgeving spelen en op avontuur gaan.  
 
Ook heeft deze locatie sinds 31 augustus een spiksplinternieuwe groep voor kinderen van 0-4 jaar waar zij vanaf 05.00 uur ‘s ochtends al hun dag bij ons kunnen starten. Waarom? Omdat ook zij opvang verdienen met kwaliteit. Als je ouders afwijkende werktijden hebben, dan is het vinden van opvang lastig en zal je vaak naar de oppas gaan. Maar het is nog leuker als je naar de opvang kan waar je samen met andere kinderen elke dag weer een avontuur beleefd en nieuwe dingen ontdekt.   
 
Jouw nieuwe team  
Het BSO-team bestaat in Schiedam-Oost uit enthousiaste vaste KomKids-medewerkers waar je mee samenwerkt en spart over het aanbod van activiteiten. De inbreng van iedereen is belangrijk binnen het gehele team om te zorgen dat ieder kind een fijne tijd heeft in een vertrouwde omgeving, maar ook met voldoende uitdagingen. Wij zoeken dus iemand die een échte teamspeler is, zelfstandig en proactief meedenkt in de gehele cyclus.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker HDO voor aanvullende informatie. 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO voor Kindcentrum Kekt? Mail jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met Eerstverantwoordelijk Pedagogisch Medewerker Lara via larapopovic@komkids.nl of 0682417269.  

<- Terug naar het vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids