Voor Kindcentrum De Wensboom zijn wij op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor de Buitenschoolse Opvang (BSO) in combinatie met de Tussenschoolse Opvang (TSO) voor in totaal 19 uur per week verspreidt over 4 dagen. Je werkt op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag waarbij jouw uren als volgt zijn verdeeld: 

  • Tussenschoolse opvang: ma, di, do 12.00-13.00 uur 
  • Buitenschoolse opvang: ma, di en do 15.00-18.00 uur en woe 12.15-18.00 uur  

Wie ben jij?  
Dat je dol bent op kinderen, staat als een paal boven water. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, want jouw uren zijn niet aaneengesloten. Met een gezonde dosis humor sta je stevig in je schoenen en durf je te vragen. Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) wat jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. 

Waar ga je werken?  
Kindcentrum De Wensboom ligt in een mooie én groene wijk in Schiedam-Noord en biedt alle opvangvormen aan: Hele Dagopvang (HDO), Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV), BSO en TSO. Het kincentrum ligt naast de basisscholen De Vlinder en De Violier en is na schooltijd de plek waar je wilt zijn! Er is voor ieder wat wils, zodat kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen. 

In totaal zijn er 3 BSO-groepen, welke zijn onderverdeel in verschillende leeftijdsgroepen. Jij komt wordt onderdeel van de groep in de leeftijd van 6 en 7 jaar. Het BSO-team bedenkt elke week weer samen met de kinderen nieuwe workshops en leuke activiteiten. Hierbij maken we gebruik van ieders talenten wat een grote diversiteit aan activiteiten oplevert. We zijn benieuwd welke talenten jij hebt. Iedereen is immers wel ergens goed in. 

Ook werkt De Wensboom samen met een aantal andere KomKids-locaties, zoals: 

  • De naastgelegen BSO (ViolierKids) 
  • Het zwembad Groenoord (AquaKids) 
  • De gymnastiekvereniging (AlliantieKids)  
  • De voetbalvereniging Kethel-Spaland (VVKSKids) 

Jouw nieuwe team  
Het BSO-team bestaat uit 4 enthousiaste KomKids-medewerkers waar je vast mee samenwerkt. De meeste van deze collega’s kom je ook tegen bij de TSO van De Vlinder, want die wordt ook door KomKids verzorgd. Samenwerken en communicatie staan in het team voorop. Hierdoor hebben we een prettige sfeer en staan écht open voor nieuwe ideeën en inzichten. Kortom; genoeg ruimte voor eigen inbreng. Samen met de BSO, TSO en VKV van De Violier zorgen we er met zijn allen (circa 30 medewerkers) voor dat ieder kind bij ons een fijne tijd heeft. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor aanvullende informatie. 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO voor Kindcentrum De Wensboom? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met Locatiemanager Matthijs via matthijszandijk@komkids.nl 06-13021071.  

<- Terug naar het vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids