Voor Kindcentrum De Wensboom zijn wij op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor de Buitenschoolse Opvang (BSO) het liefst in combinatie in combinatie met de Tussenschoolse Opvang (TSO) voor in totaal 28 uur per week verspreidt over 5 dagen. Je werkt gemiddeld tussen de 4 en 7 uur per dag. Je maakt samen met je collega’s het rooster.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) wat jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.

Waar ga je werken?
Kindcentrum De Wensboom ligt in Schiedam-Noord en biedt alle opvangvormen aan: Hele Dagopvang (HDO), Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV), BSO en TSO. Het kincentrum ligt naast de basisscholen De Vlinder en De Violier en is na schooltijd de plek waar je wilt zijn! Er is voor ieder wat wils, zodat kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen. We werken thema gericht, thema’s zijn er voor 6 weken en zijn in leeftijd categorieën ingedeeld. Soms komen er externe deskundige meewerken op het thema. Neem bijvoorbeeld Techniek of zang als voorbeeld.

Ook werkt De Wensboom samen met een aantal andere KomKids-locaties, zoals:

  • De naastgelegen BSO (ViolierKids)
  • Het zwembad Groenoord diverse kinderen krijgen zwemles (AquaKids)
  • De gymnastiekvereniging (AlliantieKids)
  • De voetbalvereniging Kethel-Spaland (VVKSKids)

Jouw nieuwe team
Het BSO-team bestaat uit 6 enthousiaste KomKids-medewerkers waar je vast mee samenwerkt. De meeste van deze collega’s kom je ook tegen bij de TSO van De Vlinder, want die wordt ook door KomKids verzorgd. Samen met de BSO, TSO en VKV van De Violier zorgen we er met zijn allen (circa 30 medewerkers) voor dat ieder kind bij ons een fijne tijd heeft.

Meer weten over jouw toekomstige locatie?

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor aanvullende informatie.

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor Kindcentrum De Wensboom? Mail jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met Locatiemanager Matthijs via matthijszandijk@komkids.nl 06-13021071. Mocht je vóór 24 augustus al vragen hebben, dan kun je die stellen aan Mirjam Nijs (TSO Coördinator De Vlinder en Pedagogisch Medewerker BSO Wensboom) via 06-42163041.

Terug naar vacatureoverzicht.

2018 InloggenmijnKomKids