Voor onze locatie Avonturijn zijn wij op zoek naar een enthousiaste collega die ons team komt versterken. Als Pedagogisch Medewerker ben je in deze functie gemiddeld 4 uur per week aan het werk op de Tussenschoolse Opvang van Avonturijn.  

Wie ben jij?  

  • Betrokken en enthousiast  
  • Gek op kinderen en affiniteit met het onderwijs  
  • 4 dagen per week 1 uur beschikbaar   

Aanbod 
Bij TSO Avonturijn verzorgt KomKids de pauze van 45 minuten voor de groepen 3 tot en met 8 met Pedagogische Medewerkers. 
Nadat de leerkracht de groep heeft overgedragen aan de Pedagogisch Medewerker blijven 3 groepen in hun klas om te eten. De andere 3 groepen worden buiten begeleid door Pedagogisch Medewerkers bij hun spel, op een wisselend deel van het plein. Ook bieden ze daar activiteiten aan. Aan het einde van de pauze draagt de Pedagogisch Medewerker de groep weer over aan de leerkracht. 

Waar kom je te werken?  
Avonturijn is een moderne, open, christelijke school aan de Van Hogendorplaan in Vlaardingen waar iedereen van harte welkom is.  
Het team heeft hoge verwachtingen van al de leerlingen en zij geven kinderen graag de kans  
zich binnen hun mogelijkheden optimaal te ontwikkelen.  
In de school hangt een sfeer van openheid en respect voor elkaar. Het is belangrijk dat daarbij iedereen rekening houdt met de normen en waarden die binnen onze samenleving belangrijk zijn.  

De leerlingen van deze school zijn afkomstig uit allerlei verschillende culturen. Hun leefwereld speelt zich voornamelijk af rond school en thuis. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie?  

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor de Tussenschoolse opvang van Avonturijn? Mail dan jouw CV en motivatie naar tso@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-helden Giyafet via 010-4493200. 

2018 InloggenmijnKomKids