3 redenen om TSO-vrijwilliger te worden bij KomKids! 

 1. Leuk sociaal contact 
  Horen bij een groep met gezellige, attente en enthousiaste collega’s. Waar ervaringen worden uitgewisseld onder het genot van een kop thee of koffie. 

 2. Een vrijwilligersvergoeding 
  De vrijwilligersvergoeding is omhoog gegaan: van € 4,50 tot € 5,00 per uur, belastingvrij tot een bedrag van € 1700,- per jaar. 

 3. Gratis workshops  
  Wij bieden regelmatig vanuit KomKids workshops aan, die aansluiten bij jouw taken en wat jij nodig hebt. Bijvoorbeeld een taal- of EHBO cursus.  

Word vrijwilliger bij de Tussenschoolse Opvang!  
Jij vindt het leuk om kinderen iets extra’s mee te geven. Hoe je dat doet? Dat is juist jouw talent. Want wie weet ben je een knutseldier, sportliefhebber, voorleesheld of ben je een kei in het maken van tosti’s. De levendigheid van de kinderen die na een halve schooldag een frisse neus halen geeft je des te meer energie. En soms komt het ook wel eens voor dat er getroost moet worden, daarom kan je gerust stellen dat je zowel betrokken als enthousiast bent.  

Wie ben jij? 

 • Je spreekt Nederlands  
 • Je bent enthousiast en betrokken 
 • Je vindt het leuk om te werken met kinderen 

Enthousiast? 
Ben je enthousiast, wil je jezelf aanmelden als vrijwilliger of heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar tso@komkids.nl met jouw gegevens en kom een keertje meedraaien.  

Ben je zelf niet beschikbaar maar ken je wel een leuke opa, oma, neef(je), nicht(je), buurvrouw of buurman? Ook zij zijn van harte welkom! 

Terug naar vacatureoverzicht. 

2018 InloggenmijnKomKids