Vastroesten in je functie? Nee, dat zal als Pedagogisch Medewerker voor de KomKids-invalpool niet snel gebeuren. Jij bent namelijk binnen alle opvangsoorten inzetbaar en werkt op verschillende locaties. 
Voor deze functie zoeken we een nieuwe collega voor gemiddeld 12-16 uur per week. Je komt te werken binnen alle opvangsoorten van KomKids:

  • Hele Dagopvang (HDO)
  • Buitenschoolse Opvang (BSO)
  • Peuterspeelzaal (VKV)
  • Tussenschoolse Opvang (TSO)

Waar ga je werken?  
Je wordt vanuit de invalpool ingezet binnen diverse opvangsoorten op verschillende locaties van KomKids in Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam. Met een groot team zorgen we voor stabiliteit en bekende gezichten voor de kinderen. We willen graag een flexibele medewerker aan ons team toevoegen. Zo zorgen we ervoor dat we altijd iemand vanuit onze eigen KomKids-medewerkers op de groepen kunnen zetten die zowel de kinderen als de locaties goed kent.

Een groot pluspunt is dat door de flexibiliteit geen enkele dag hetzelfde is. Soms werk je bij de Kidslocaties, deze zitten verspreid over Schiedam en Vlaardingen en bieden buitenschoolse opvang.  Daarnaast hebben wij ook BSO themalocaties die in het teken staan van sport, natuur of zelfs techniek. Enkele locaties zijn: voetbalvereniging VVKS, zwembad Zuid, turnvereniging Alliantie, het NME en Volkstuincomplex Vijfsluizen.
Een andere dag werk je op de HDO, lees je voor en ontdek samen met de kinderen de kleur groen. Het betekent ook dat het aantal werkuren per week kan verschillen.   

Je kan met meerdere diploma’s binnen de kinderopvang werken. Staat je diploma er dus niet tussen? Check dan snel hier jouw diploma. Zo zie je in één oogopslag binnen welke opvangsoorten jij aan de slag kan.  

Jouw nieuwe team
Verschillende werkplekken, betekent ook verschillende teams. We zijn trots op onze KomKids-teams, want ze zijn oprecht betrokken, springen voor elkaar in en hebben een grote mate vrijheid. Zelf vormgeven aan activiteiten zorgt ervoor dat je altijd iets kan doen wat je leuk vindt, creatief of actief. Een nieuw gezicht ontdekt al snel dat geen enkele dag hetzelfde is.

Bij KomKids hebben we het motto: Heb je vragen? Gewoon vragen! Want interesse en zelfstandigheid wordt gewaardeerd, daardoor kan nieuw gezicht direct betrokken worden bij de dagelijkse gang van zaken. Gelukkig zijn er ervaren medewerkers waar je altijd iets van kan leren, zelf als je er al jaren werkt. Oh ja, en kopjes thee en koffie drinken hoort er ook bij. 

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden en hoe de dagelijkse gang van zaken er per opvangsoort uitziet? Bekijk per opvangsoort de algemene vacatures:

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor de invalpool? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl o.v.v. Pedagogisch medewerker invalpool. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialisten Tevreden KomKids-medewerkers Dikra of Roangela via 010-4493212. 

<- Terug naar vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids