Voor onze invalpool zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega die flexibel inzetbaar is voor gemiddeld 16 uur per week. Je komt te werken binnen alle opvangsoorten (HDO/BSO/VKV/TSO) van KomKids.  

Waar ga je werken?  
Je wordt vanuit de invalpool ingezet binnen diverse opvangsoorten op verschillende locaties van KomKids in Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam. Met een groot team zorgen we voor stabiliteit en bekende gezichten voor de kinderen. We willen graag een flexibele medewerker aan ons team toevoegen. Zo zorgen we ervoor dat we altijd iemand vanuit ons eigen team op de groepen kunnen zetten die zowel de kinderen als de locaties goed kent. Door de flexibiliteit is geen enkele dag hetzelfde. Soms werk je op de BSO en de andere keer op de HDO. Het betekent ook dat het aantal werkuren per week kan verschillen.   

Wie ben jij? 

  • Je bent flexibel en hebt een groot aanpassingsvermogen. 
  • Je bent zelfstandig en initiatiefrijk bij het uitvoeren van activiteiten. Je hebt een actieve werkhouding en een grote betrokkenheid bij onze kinderen en ouders. Je bent organisatorisch en communicatief sterk.   
  • Je bent ondernemend en meedenkend. Je komt zowel individueel als in samenwerkingsverband goed tot je recht.  
  • Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang.   
  • Je bent bij voorkeur in het bezit van een VVE-certificaat.  
  • Je kan een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren.   

Enthousiast? Solliciteer! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor de invalpool? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl o.v.v. Pedagogisch medewerker invalpool. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-helden Giyafet via 010-4493200. 

Terug naar vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids