Voor onze locatie Kindcentrum Dok zijn wij op zoek naar een Pedagogisch Medewerker die ons team komt versterken.  

Voor deze functie ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar. Deze 16 uur worden verdeeld over 4 middagen: ma/di/do/vrij. Van 12.00 tot 13.00 uur is dit de Tussenschoolse Opvang (TSO) bij de Sint Jozefschool en van 15.00 tot 18.00 uur de Buitenschoolse Opvang (BSO) bij de KomKids-locatie Dok.  

De functie is voor minimaal 16 uur, maar kan je uitbreiden tot 20 uur. Hoe? Doordat je af en toe inzetbaar bent voor de Voorschoolse Opvang (VSO) bij de Sint Jozefschool of op woensdagmiddagen de BSO erbij neemt. Het uitbreiden van je uren is niet wekelijks, maar kan als we invallers nodig hebben.  

Wie ben jij? 
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Het BSO-team van DOK is namelijk een zelfstandig werkend team dat kinderen per dag diverse activiteiten aanbiedt. Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de BSO in de kinderopvang.    

Waar ga je werken? 
Dok is een grote BSO-locatie met 3 stamgroepen, dus dat betekent dat het altijd gezellig druk is. In elke stamgroep zitten maximaal 21 kinderen per dag met de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. De groep met oudere kinderen (8+) van DOK zit vlakbij om de hoek, bij onze techniek-locatie DOKWRK. Op woensdag worden de leeftijdsgroepen samengevoegd. Goed om te weten: als KomKids-medewerker werk je altijd op een vaste stamgroep samen met een vaste collega. Het team bestaat uit 7 vaste collega's en een aantal vaste invallers. 

Bij Dok werken we altijd met een thema, waarbinnen activiteiten worden aangeboden voor alle kinderen ongeacht de stamgroep. Binnen dat thema bedenken we leuke verschillende activiteiten en daardoor is geen enkele dag hetzelfde. Zo knutsel je Afrikaanse dieren, kook je échte Hollandse appeltaart of volg je samen met de kinderen een gastles kickboksen. Kinderen zijn bij ons vrij om zelf een activiteit te kiezen. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker TSO&BSO voor Kindcentrum DOK? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-helden Giyafet via 010-4493200. 

Terug naar vacatureoverzicht. 

2018 InloggenmijnKomKids