Voor onze locatie Kindcentrum Dok zijn wij op zoek naar een Pedagogisch Medewerker die ons team voor 16 uur per week komt versterken. Je uren worden verdeeld over 3 middagen (ma/di/do) en over zowel de Buitenschoolse Opvang (BSO) als de Tussenschoolse Opvang (TSO). Hoe ziet je week eruit? 

  • TSO Op ma/di/do werk je binnen de TSO van 12.00 tot 13.00 uur bij de aangesloten basisschool Sint Jozefschool.  
  • BSO Op ma/di/do werk je binnen de BSO van 15.00 tot 18.00 uur bij de Kindcentrum Dok.   

Waar ga je werken? 
Kindcentrum Dok is kleurrijk, ruim en heeft een heerlijke binnentuin. Door het open karakter van ons centrum kunnen kinderen bij elkaar buurten en zelf kiezen aan welke activiteiten ze mee willen doen. Goed om te weten: als KomKids-medewerker werk je altijd op een vaste stamgroep samen met een vaste collega. Het team bestaat uit 7 vaste collega's en een aantal vaste invallers. 

Dok is een grote BSO-locatie met 3 stamgroepen, dus dat betekent dat het altijd gezellig druk is. In elke stamgroep zitten per dag maximaal 21 kinderen met de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. De groep met kinderen vanaf 8 jaar zit vlakbij om de hoek, samen met onze Techniek BSO DOKWRK. Op woensdagmiddag worden de leeftijdsgroepen samengevoegd.  

Bij Dok werken we altijd met een thema, waarbinnen activiteiten worden aangeboden voor alle kinderen ongeacht de stamgroep. Binnen dat thema bedenken we leuke verschillende activiteiten en daardoor is geen enkele dag hetzelfde. Zo knutsel je Afrikaanse dieren, kook je ├ęchte Hollandse appeltaart of volg je samen met de kinderen een gastles kickboksen. Kinderen zijn bij ons vrij om zelf een activiteit te kiezen. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie

Jouw nieuwe team
Het is Dok-team is oprecht betrokken, springt voor elkaar in en heeft een grote mate vrijheid. Het zelf vormgeven aan activiteiten zorgt ervoor dat je altijd iets kan doen wat je leuk vindt, creatief of actief. Een nieuw gezicht ontdekt al snel dat geen enkele dag hetzelfde is.

In het team hebben we het motto: Heb je vragen? Gewoon vragen! Want interesse en zelfstandigheid wordt gewaardeerd, daardoor kan nieuw gezicht direct betrokken worden bij de dagelijkse gang van zaken. Gelukkig zijn er ervaren medewerkers waar je altijd iets van kan leren, zelf als je er al jaren werkt. Oh ja, en kopjes thee en koffie drinken hoort er ook bij. 

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie.

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker bij Dok? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialisten Tevreden KomKids-medewerkers Dikra, Roangela of Giyafet via 010-4493212.

<- Terug naar vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids