Voor IKC Willibrordus in Schiedam zoeken wij een enthousiaste Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang (BSO), die ons team komt versterken voor minimaal 25 uur. Een functie waarin je de BSO kunt combineren met de Voorschoolse Opvang (VSO) en de Tussenschoolse Opvang (TSO) van de Jozefschool.

Hoe jouw werkweek eruitziet?

  • BSO: maandag, dinsdag, donderdag van 14.30-18.00 uur en woensdag van 12.00 tot 18.00 uur
  • TSO: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 12.00-13.00 uur
  • VSO: in samenspraak met jouw collega's van 07.00-08.30 uur

Wil je liever meer werken? Dan vinden wij dat alleen maar fijn. Je kunt altijd invallen voor collega's en meer werken in de vakanties. Door de jaarurensystematiek kunnen we meer uren in je contract afspreken. Tijdens ons zomervakantieprogramma SummerKids staan we 6 weken lang voor de BSO-kinderen klaar van maandag tot en met vrijdag en ondernemen we allerlei activiteiten. Ook in de andere reguliere vakanties bieden we vakantieopvang aan. Lijkt je dit leuk? Geef dit aan tijdens je sollicitatie.

Wie ben jij?

Jij bent er echt voor de kinderen en beleefd elke dag plezier in het bedenken en uitvoeren van nieuwe activiteiten. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Oftewel een organisatorische duizendpoot die het overzicht kan bewaren en een centraal aanspreekpunt is. Je voelt je verantwoordelijk voor de BSO en zet graag een stapje extra om de kwaliteit op de BSO te verbeteren. Je staat graag ouders te woord als zij hun kinderen komen ophalen en weet altijd iets leuks over de dag te vertellen.
 
Samengevat ben je flexibel, zelfverzekerd en durf je te ondernemen. Om onderdeel te worden van het BSO-team ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.  

Waar ga je werken?
Kindcentrum Willibrordus is een kleine locatie in Schiedam-Zuid met verschillende opvangvormen:

  • Hele Dagopvang
  • Peuterspeelzaal
  • Buitenschoolse Opvang

De gelijknamige school waarin Willibrordus is gevestigd groeit. De BSO heeft maximaal 36 kinderen en groeit met de school mee, waardoor we op zoek zijn naar een nieuwe collega. Binnen de wijk werk je samen met je collega’s van DOK010, DOKWRK en MaastuinKids en kun je elkaar opzoeken voor gezamenlijke activiteiten.

Door de kleinschaligheid ken je alle kinderen, broertjes en zusjes en bouw je snel een persoonlijke band op. Met de grote speeltuin kan er altijd heerlijk buiten gespeeld worden en de BSO kan fijn gebruik maken van de gymzaal. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie? 
Neem een kijkje bij Kindcentrum Willibrordus

Jouw nieuwe team
Bij Willibrordus werken collega's nauw samen, helpen elkaar waar nodig is en vormen op die manier een hecht team met een grote mate van vrijheid. Het zelf vormgeven aan activiteiten en het zelf roosteren van je uren en werkdagen zorgt ervoor dat je altijd iets kan doen wat je leuk vindt: creatief of actief. Zoek hierin de samenwerking met je collega's van DOK010, DOKWRK en MaastuinKids zodat je alle kinderen wijkgericht een leuk activiteitenaanbod kan bieden en zij kunnen profiteren van jouw kwaliteiten. Daarom zoeken we ook een échte teamspeler die zelfstandig is en proactief te werk gaat.
  
In het team hebben we het motto: Heb je vragen? Gewoon vragen! Want interesse en initiatief wordt gewaardeerd, daardoor word je direct betrokken bij de dagelijkse gang van zaken.

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie. 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO voor de locatie Willibrordus? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Saskia via saskiavanmunster@komkids.nl of 06-13636129. 

Terug naar vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids