Voor Kindcentrum Willibrordus zoeken wij een Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang (BSO) voor gemiddeld 17 uur per week die ons team per 31 augustus komt versterken. Jouw uren worden verdeeld over 5 dagen in de week van 15.00 - 18.00 uur.  
 
Wil je liever meer werken? Dat vinden wij bij KomKids alleen maar fijn. Je uren kan je uitbreiden tot 22 uur door ook de Tussenschoolse opvang (TSO) van de Sint Jozefschool in Schiedam erbij te doen. Dit kan in overleg met Saskia, de Locatiemanager. Gezamenlijk kijken jullie naar hoe je uren worden verdeeld over de week.  

Wie ben jij?  
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.     

Waar ga je werken? 
Sinds 1.5 jaar is deze locatie in gebruik en dat maakt het team ook nog relatief nieuw. Daarom wordt input en initiatief van iedereen zeer gewaardeerd, zodat we gezamenlijk de locatie steeds wat leuker en beter maken.  Kindcentrum Willibrordus is een nieuwe en kleine locatie met verschillende opvangvormen:  

  • Hele Dagopvang 
  • Peuterspeelzaal 
  • Buitenschoolse Opvang.  

De locatie bevindt zich binnen een school. Door de kleinschaligheid ken je alle kinderen, broertjes en zusjes en bouw je snel een persoonlijke band op. Met de grote speeltuin kan er altijd heerlijk buiten gespeeld worden en de BSO kan fijn gebruik maken van de gymzaal.   

Meer weten over jouw Kindcentrum Willibrordus? 

Jouw nieuwe team  
Bij Willibrordus werken collega's nauw samen, helpen elkaar waar nodig is en vormen op die manier een hecht team met een grote mate van vrijheid. Het zelf vormgeven aan activiteiten en het zelf roosteren van je uren en werkdagen zorgt ervoor dat je altijd iets kan doen wat je leuk vindt: creatief of actief. Een nieuw gezicht ontdekt al snel dat geen enkele dag hetzelfde is.   
   
In het team hebben we het motto: Heb je vragen? Gewoon vragen! Want interesse en zelfstandigheid wordt gewaardeerd, daardoor je direct betrokken wordt bij de dagelijkse gang van zaken. 

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie. 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO voor de locatie Willibrordus? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Saskia via saskiavanmunster@komkids.nl of 06-13636129. 

Terug naar vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids