Voor ons Kindcentrum Dok en Kindcentrum Willibrordus zoeken wij een vaste invaller voor 24 tot 32 uur per week. Deze uren worden verdeeld over zowel de HDO als BSO, waarvan je in ieder geval 2 dagen op de HDO werkzaam bent. 

Wie ben jij? 
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.    

Waar ga je werken? 
Kindcentrum Dok  
Kindcentrum Dok is kleurrijk, ruim en heeft een heerlijke binnentuin. Door het open karakter van ons centrum kunnen kinderen bij elkaar buurten en zelf kiezen aan welke activiteiten ze mee willen doen. Bij Dok werken we altijd met een thema, waarbinnen activiteiten worden aangeboden voor alle kinderen ongeacht de stamgroep. Binnen dat thema bedenken we leuke verschillende activiteiten en daardoor is geen enkele dag hetzelfde. 
Goed om te weten: als KomKids-medewerker werk je altijd op een vaste stamgroep samen met een vaste collega. Het team bestaat uit 7 vaste collega's en een aantal vaste invallers.  

Meer weten over Kindcentrum DOK

Kindcentrum Willibrordus  
Sinds een jaar is deze locatie in gebruik en dat maakt het team ook nog vers. Daarom wordt input en initiatief van iedereen zeer gewaardeerd, zodat we gezamenlijk de locatie steeds wat leuker en beter maken.  
Kindcentrum Willibrordus is een relatief nieuwe en kleine locatie met verschillende opvangvormen: hele dagopvang, een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. De locatie bevindt zich binnen een school. Door de kleinschaligheid ken je alle kinderen, broertjes en zusjes en bouw je snel een persoonlijke band op. Met de grote speeltuin kan er altijd heerlijk buiten gespeeld worden en de BSO kan fijn gebruik maken van de gymzaal.  

Meer weten over jouw Kindcentrum Willibrordus? 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor Kindcentrum Dok en Kindcentrum Willibrordus? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-medewerkers Giyafet via 010-4493200. 

Terug naar vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids