Voor ons Kindcentrum DOK zoeken wij voor de Buitenschoolse Opvang (BSO) een Pedagogisch Medewerker die ons team voor 12-16 uur per week komt versterken. Met vaste werkdagen op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag werk je van 15.00-18.00 uur bij DOK010. Ook lijkt het je leuk om op deze dagen de Tussenschoolse Opvang te doen tussen 12:00 – 13:00 uur van de Sint Jozefschool in Schiedam. Dit is op projectbasis en geeft je niet alleen de mogelijkheid om de kinderen van DOK010 te leren kennen, maar ook hun klasgenootjes.  

Wie ben jij? 
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd, een ster in communiceren en durft te vragen. Ook zie jij het werken met verschillende collega’s als een meerwaarde.  Om onderdeel te worden van het BSO-team ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.   

Waar ga je werken?   
Dok is een grote BSO-locatie met 3 stamgroepen met kinderen van 4-9 jaar, dus dat betekent dat het altijd gezellig druk is. In elke stamgroep zitten maximaal 21 kinderen per dag met de leeftijd van 4 t/m 7 jaar. De groep met oudere kinderen (9+) van DOK zit vlakbij om de hoek samen met onze techniek-locatie BSO DOKWRK. Naast de BSO hebben we ook Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV) en Hele dagopvang (HDO). Bij de laatste kan je nog wel eens invallen. Ontzettend leuk, want zo sta je ineens bij een broertje of zusje op de groep.  

In de omgeving kan je gratis parkeren en het centrum is op loopafstand. Dit biedt ons de mogelijkheid om geregeld op stap te gaan buiten de deur.   
 
Jouw nieuwe team  
Bij Dok werken collega's nauw samen, helpen elkaar waar nodig is en vormen op die manier een hecht team met een grote mate van vrijheid. Het zelf vormgeven aan activiteiten en het zelf roosteren van je uren en werkdagen zorgt ervoor dat je altijd iets kan doen wat je leuk vindt: creatief of actief. Daarom zoeken we ook een échte teamspeler die zelfstandig is en proactief te werk gaat. 
   
In het team hebben we het motto: Heb je vragen? Gewoon vragen! Want interesse en initiatief wordt gewaardeerd, daardoor word je direct betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. Oh ja, en kopjes thee en koffiedrinken hoort er ook bij.   
    
Meer weten over jouw toekomstige locatie?   
Neem een kijkje bij DOK.

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie. 
 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO voor DOK? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Saskia via saskiavanmunster@komkids.nl of 06-13636129.  

<- Terug naar vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids