Voor onze Kidslocatie PaletKids zijn we op zoek naar een nieuw teamlid. Het is een dubbele functie, want je bent zowel Onderwijsassistent voor ‘t Palet Holy als Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang (BSO) voor KomKids. Per 1 januari 2020, eerder mag ook, ben je voor 24-32 uur per week beschikbaar. Jouw werkweek wordt verdeeld over 5 dagen van maandag t/m vrijdag van 12.00 - 18.00 uur.  

Goed om te weten: met het team worden ook wekelijks diensten gedraaid voor de Voorschoolse Opvang (VSO). Jij kan als onderdeel van het team dus ook een VSO-dienst draaien.  

Wie ben jij? 
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Het BSO-team van PaletKids is namelijk een zelfstandig werkend team dat kinderen per dag diverse activiteiten aanbiedt. Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de BSO in de kinderopvang. 

Als Onderwijsassistent ben je het extra paar handen en ogen van de leerkracht. Jij ondersteunt de leerkracht en voert diverse activiteiten uit die bijdragen aan de ontwikkeling van de leerlingen. De werkzaamheden verschillen, zoals het begeleiden van individuele leerlingen of kleine groepen, lichte administratieve taken of het organiseren en begeleiden van excursies. Hoe jouw takenpakket als Onderwijsassistent eruit komt te zien, wordt later in overleg vormgegeven.  
Een opleiding tot Onderwijsassistent is geen pré. Bij voorkeur heb je wel ervaring. Is dit niet het geval, dan is ambitie om jezelf verder te ontwikkelen en affiniteit met onderwijs wel gewenst. 

Waar ga je werken? 
PaletKids is multicultureel, knus en gezellig. Als één van KomKids kidslocaties biedt het BSO aan voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. De locatie zit in de basisschool ‘t Palet Holy, waardoor de kinderen gebruik kunnen maken van de gymzaal, aula en peuterspeelzaal. Ook worden veel activiteiten buiten gedaan, want door het continurooster van school zijn kinderen eerder uit en is er meer ruimte in de planning om een frisse neus te halen. Dit is ideaal, want de kinderen verblijven de hele dag in hetzelfde pand. 

Bij PaletKids werken we vaak met een thema, waarbinnen activiteiten worden aangeboden voor alle kinderen ongeacht de stamgroep. Binnen dat thema bedenken we leuke verschillende activiteiten en daardoor is geen enkele dag hetzelfde. Zo knutsel je Afrikaanse dieren, kook je échte Hollandse appeltaart of volg je samen met de kinderen een gastles kickboksen.  

Hoe ziet het team eruit? 
Doordat PaletKids een kleine locatie is werk je vaak met vaste collega’s. Doordat het team niet groot is, krijg je veel ruimte voor eigen input en wordt er veel waarde gehecht aan transparantie. In dit team zet iedereen graag een stapje extra en zijn we blij eigenaarschap. Samen met je collega’s spar je over de kinderen en heb je persoonlijk contact met de ouders. Door de kleinschaligheid van de locatie bouw je snel een persoonlijke band op met elkaar én de kinderen, waardoor je goed kan inspringen op hun behoeften. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO PaletKids & Onderwijsassistent? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-helden Giyafet via 010-4493200. 

Terug naar vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids