Voor ons Kindcentrum Toekomst in Schiedam-West zoeken wij per 1 september een nieuwe collega die ons team komt versterken. Als Pedagogisch Medewerker ben je vier à vijf dagen per week beschikbaar voor 24 uur. Je werkt deze uren bij de Hele Dagopvang (HDO) op zowel de dreumes als de peutergroep  

Wie ben jij?   
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Tevens ben je in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.      

Waar ga je werken?  
Bij Kindcentrum Toekomst vind je alle opvangsoorten: HDO, BSO, TSO en VKV. Maar ondanks de grootschaligheid staat elk kind als individu centraal. Ieder kind is uniek en heeft op zijn of haar manier aandacht nodig. Door de open structuur kennen zowel ouders als kinderen alle verschillende medewerkers. Het is een locatie waar alle opvangsoorten en de jongste kleuters van de Sint Bernardus bij elkaar komen in 1 gebouw. De samenwerking met het Kleurrijk en de Sint Bernardus is hecht en dat zie je zeker terug in de doorgetrokken lijn in thema’s, activiteiten, zorg en overdrachten. Eveneens zorgt de samenwerking voor een soepele doorstroom van de jongst kleutergroepen naar de St. Bernardus.   

Iets waarmee Kindcentrum Toekomst zich elk jaar weer op de kaart zet is de kerstvoorstelling. Ieder jaar wordt afgesloten een kerstvoorstelling waar alle ouders en kinderen van Toekomst samenkomen. De kinderen (alle opvangsoorten) bereiden liedjes, dansjes of een voorstelling voor, voor de ouders. De grote hal beneden is dan verlicht met alleen sfeerverlichting en kerstbomen. Kortom: genieten.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie

Jouw nieuwe team  
Door de vele opvangsoorten heb je veel collega’s, dus vinden we het belangrijk verbonden te blijven met elkaar. Samenhorigheid en gezelligheid ontbreken in dit team zeker niet. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit zorgt voor een warme en fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team  

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene Pedagogisch medewerker Hele Dagopvang & vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie.  

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker op de Toekomst? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Desiree via desireestruijs@komkids.nl of 06-34940585.

Terug naar vacatureoverzicht.

2018 InloggenmijnKomKids