Voor kindcentra Viola, Bellefleur en Harga zoeken wij een flexibele collega. Als Pedagogisch Medewerker ben je voor 24 uur per week beschikbaar en inzetbaar bij verschillende opvangsoorten. Je bent voornamelijk aan het werk bij de hele dagopvang (HDO). Daarnaast bieden de locaties ook BSO en VKV aan. 
Goed om te weten: deze kindcentra bieden flexibele opvang. Je bent dus ook beschikbaar in de avonduren en het weekend. 

Wie ben jij?  
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Tevens ben je in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.      

Waar ga je werken? 
Je werkt bij 3 verschillende kindcentra: Viola, Bellefleur en Harga. Deze zijn allemaal in Schiedam gevestigd.  

Viola 
Een groot pluspunt van Kindcentrum Viola is het aanbod van flexibele opvang en de locatie, namelijk inpandig bij basisschool Loep. Kinderen kunnen van maandag tot en met zondag van 06.30 - 23.30 uur hier terecht. Dat betekent ook in de avonden, weekenden en zelfs feestdagen. Wekelijks worden er veel gezichten gezien, maar door de kleinschaligheid kan iedereen toch betrokken zijn en is er een huiselijke sfeer op de locatie.  
Meer weten over Viola

Bellefleur 
Bellefleur is een rustpunt in de wijk. Het kindcentrum is kleinschalig en toegankelijk: iedereen kent elkaar. In een huiselijke omgeving nemen we echt de tijd voor uw kind en stimuleren we zijn of haar ontwikkeling optimaal. Iets wat direct in het oog springt is de natuurspeeltuin waar kinderen elke dag heerlijk een frisse neus halen. 
Meer weten over Bellefleur

Harga 
Bij Sportpark Harga vind je ons spiksplinternieuwe Kindcentrum Harga. In het verzamelgebouw waar ook voetbalverenigingen HBSS en SVV gehuisvest zijn, zijn op de begane grond en de eerste verdieping ruimtes ingericht voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De locatie is modern, fris en staat in het teken van het Hollandse strand. De locatie is 7 dagen per week geopend en biedt flexibele opvang van 06:30 tot 23:30 uur. Aan de overzijde vind je in het verzamelgebouw met Hermes DVS en Beweeg- & Gezondheidscentrum onze buitenschoolse opvang. Hier staat sport en beweging centraal en dat zie je terug in zowel de gezonde snacks als de leuke sportieve activiteiten. 
Meer weten over Harga

Jouw nieuwe team 
De diversiteit en flexibiliteit bij de teams op deze kindcentra vraagt ook om betrokken en flexibele KomKids-medewerkers. Iedereen zet graag een stapje extra en is ook met alle variatie en vele gezichten sterk betrokken bij de groep. Open communiceren en transparant zijn met elkaar staat voorop, daardoor biedt iedereen een luisterend oor en is het echt een gezellig team. 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialist Tevreden KomKids-medewerkers Giyafet via 010-4493200. 

Terug naar vacatureoverzicht.  

2018 InloggenmijnKomKids