De Kleine Machinist zoekt een eerstverantwoordelijke Pedagogisch Medewerker die ons team voor 24-32 uur per week komt versterken. Aangezien De Kleine Machinist alleen Hele Dagopvang (HDO) aanbiedt, kom je binnen een van de volgende groepen te werken: 
 
Dagelijks zijn er maximaal 46 kinderen, verdeeld over vier groepen:  

  • 1 babygroep (0-1 jaar) 
  • 2 verticale groepen (0-4 jaar) 
  • 1 peutergroep (2-4 jaar) 

Afhankelijk van het aantal uren per week, werk je 3-4 dagen. Deze dagen worden in overleg bepaald.  

Wie ben jij? 
Je bent een eerstverantwoordelijke Pedagogisch Medewerker of zou dit graag willen worden. Jij bent een sterke en energieke collega die in staat is een dragende rol op zich te nemen binnen het team. Bij voorkeur ben je in het bezit van een diploma MBO4 of HBO die je kwalificeert om in de kinderopvang te werken.  

Waar ga je werken? 
Kindcentrum De Kleine Machinist is gehuisvest in De Machinist, gelegen aan de Coolhaven in Rotterdam. De Machinist is de voorloper van het huidige Scheepvaart- en Transportcollege. Het zal je dan ook niet verbazen dat het thema scheepvaart is terug te vinden in de inrichting en namen van de groepen: Kapitein, Stuurman, Marconist en Matroos.  

Bij De Kleine Machinist zijn we iedere dag gericht op spel en ontwikkeling, werken we aan een goed contact met ouders en ontdekken we dagelijks de buurt en de grote stad. Iedere maand werken we met een thema en verbinden dat actief met de buitenwereld (ontwikkelingsgericht). Oh ja, en onze Voorleescoach zorgt ervoor dat we niet alleen tijdens de Nationale Voorleesdagen veel aandacht besteden aan de taalontwikkeling.   

Kinderen hun talenten laten ontdekken is ontzettend mooi. Daarom maken we 2 keer per jaar met de oudste kinderen een voorstelling: 'Circus' in de zomer en 'Geen Stille Nacht' voor Kerstmis. Ook krijgen alle oudste peuters een serie van vier kunstlessen in het kinderatelier Punt 5. De ouders vergeten we ook niet, want 2 keer per jaar organiseert de Oudercommissie een informatiebijeenkomst voor/door ouders, bijvoorbeeld over basisschoolkeuze of EHBO. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie

Jouw nieuwe team 
De Kleine Machinist heeft een team van 15 pedagogisch medewerkers, waaronder 2 mannen en stagiaires. Samen werken we nauw samen verdeeld over 4 groepen. Ons team is divers en daar zijn we trots op. Er heerst een open en persoonlijke werksfeer, waarbij er ruimte is voor diversiteit en individuele accenten. Tegelijkertijd streven we naar kwaliteit en professionaliteit, en blijven we altijd met elkaar in gesprek.  

Nieuwsgierig? Kom gerust eens op bezoek! 

Profiel 
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker Hele Dagopvang voor meer informatie.

Word jij onze nieuwe Pedagogisch medewerker voor De Kleine Machinist? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialisten Tevreden KomKids-medewerkers Dikra of Roangela via 010-4493212. 
Inhoudelijke vragen kan je stellen aan Geert via 010 - 2210320, de Locatiemanager van De Kleine Machinist.  

<- Terug naar het vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids