Voor ons Kindcentrum DOK in Schiedam zoeken wij een enthousiaste Pedagogisch Medewerker Buitenschoolse Opvang (BSO) die ons team voor minimaal 16 uur per week komt versterken. Een functie waarin het je leuk lijkt om de BSO te combineren met de Tussenschoolse Opvang (TSO) en ook de Voorschoolse Opvang (VSO). Hoe jouw werkweek eruitziet?

  • BSO: maandag, dinsdag, donderdag van 15.00-18.00 uur
  • TSO: maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag van 12.00-13.00 uur
  • VSO: in samenspraak met jouw collega's van 07.00-08.30 uur

Wil je liever meer werken? Dan vinden wij dat alleen maar fijn. Je kunt altijd invallen voor collega's en meer werken in de vakanties. Door de jaarurensystematiek kunnen we meer uren in je contract afspreken. Tijdens ons zomervakantieprogramma SummerKids staan we 6 weken lang voor de BSO-kinderen klaar van maandag tot en met vrijdag en ondernemen we allerlei activiteiten. Ook in de andere reguliere vakanties bieden we vakantieopvang aan. Lijkt je dit leuk? Geef dit aan tijdens je sollicitatie.

Wie ben jij?
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met kinderen van 9 jaar en ouder. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Daarnaast draai je je hand niet om voor de administratie die erbij komt kijken om zelfstandig een BSO-groep te draaien. Om onderdeel te worden van het BSO-team ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.

Waar ga je werken?
Kindcentrum DOK is een grote locatie met verschillende opvangsoorten, waaronder een BSO speciaal voor kinderen van 9 jaar en ouder. In deze groep zitten maximaal 20 kinderen en werk je samen met een vaste collega. In dezelfde ruimte vind je ook onze techniek-BSO DOKWRK. Met telkens weer een ander thema, waarbinnen activiteiten worden aangeboden voor alle kinderen is geen enkele dag hetzelfde. Naast de BSO hebben we ook Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV) en Hele dagopvang (HDO).

In de omgeving kan je gratis parkeren en het centrum is op loopafstand. Ideaal, want dit biedt ons de mogelijkheid om geregeld op stap te gaan buiten de deur. Naar de molen, het Stedelijk Museum of het Sterrenbos.

Meer weten over jouw toekomstige locatie? 
Neem een kijkje bij DOK & DOKWRK.

Jouw nieuwe team
Bij DOK werken collega's nauw samen, helpen elkaar waar nodig is en vormen op die manier een hecht team met een grote mate van vrijheid. Het zelf vormgeven aan activiteiten en het zelf roosteren van je uren en werkdagen zorgt ervoor dat je altijd iets kan doen wat je leuk vindt: creatief of actief. Zoek hierin de samenwerking met je collega's van DOKWRK, MaastuinKids of Willibrordus, zodat je alle kinderen wijkgericht een leuk activiteitenaanbod kan bieden en zij kunnen profiteren van jouw kwaliteiten. Daarom zoeken we ook een échte teamspeler die zelfstandig is en proactief te werk gaat.

Een nieuw gezicht ontdekt al snel dat geen enkele dag hetzelfde is. In het team hebben we het motto: Heb je vragen? Gewoon vragen! Want interesse en zelfstandigheid wordt gewaardeerd, daardoor word je direct betrokken bij de dagelijkse gang van zaken.

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie. 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO 9+ groep voor DOK? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Saskia via saskiavanmunster@komkids.nl of 06-13636129. 

<- Terug naar vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids