Voor ons Kindcentrum DOK zoeken wij voor de Buitenschoolse Opvang (BSO) een Pedagogisch Medewerker die ons team voor 13 uur per week komt versterken. Met vaste werkdagen op de maandag, dinsdag, donderdag van 15:00 – 18:00 uur met een leeftijd van 9+. Ook lijkt het je leuk om op deze dagen plus de vrijdag de Tussenschoolse Opvang te doen tussen 12:00 – 13:00 uur van de Sint Jozefschool in Schiedam. Dit is op projectbasis en geeft je niet alleen de mogelijkheid om de kinderen van DOK 9+ te leren kennen, maar ook hun klasgenootjes. 

Wie ben jij? 
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Om onderdeel te worden van het BSO-team ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.   

Waar ga je werken?   
Kindcentrum DOK ligt aan de rand van het centrum van Schiedam en is een grote locatie met verschillende opvangvormen, waaronder de BSO speciaal voor de 9+ jaar groep. In deze groep zitten maximaal 20 kinderen en werk je samen met een vaste collega. In dezelfde ruimte vind je ook onze techniek-locatie BSO DOKWRK. Met telkens weer een ander thema, waarbinnen activiteiten worden aangeboden voor alle kinderen is geen enkele dag hetzelfde. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie?   
Neem een kijkje bij DOK.

Jouw nieuwe team  
Bij DOK werken collega's nauw samen, helpen elkaar waar nodig is en vormen op die manier een hecht team met een grote mate van vrijheid. Het zelf vormgeven aan activiteiten en het zelf roosteren van je uren en werkdagen zorgt ervoor dat je altijd iets kan doen wat je leuk vindt: creatief of actief. Een nieuw gezicht ontdekt al snel dat geen enkele dag hetzelfde is.   
   
In het team hebben we het motto: Heb je vragen? Gewoon vragen! Want interesse en zelfstandigheid wordt gewaardeerd, daardoor word je direct betrokken bij de dagelijkse gang van zaken. 

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie. 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO 9+ groep voor DOK? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Saskia via saskiavanmunster@komkids.nl of 06-13636129. 

<- Terug naar vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids