Voor onze Techniek BSO DOKWRK zijn wij op zoek naar een Pedagogisch Medewerker die ons team voor 8 uur per week komt versterken. Je bent sowieso op maandag en dinsdag van 14.00 - 18.00 uur bezig met de jongste groep (4-7 jaar) en soms zorg jij ook voor versterking bij de oudere groep (8-13 jaar). Alle kinderen zijn 2 dagen per week aanwezig:

  • Maandag & dinsdag leeftijd 4 – 8 jaar

  • Donderdag & vrijdag leeftijd 8+ jaar

Waar ga je werken? 
DOKWRK is een van de themalocaties van KomKids Kinderopvang. Dit zijn buitenschoolse opvang locaties die in het teken staan van een speciaal thema. In dit geval: techniek. Bij DOKWRK leren kinderen spelenderwijs techniek te gebruiken om vorm te geven aan hun ideeën, verbeelding en verhalen. DOKWRK stimuleert kinderen om hun talenten op dit gebied te ontdekken en te ontplooien. Door iets te maken leren kinderen problemen op te lossen, samen te werken en de wereld om hen heen beter te begrijpen. Bij DOKWRK krijgen kinderen de ruimte om naar eigen inzicht en tempo te ‘klooien’ met techniek. Al doende ontwikkelen de kinderen inzicht en kennis. Het programma bij DOKWRK is gebouwd rondom de thema’s

  • Constructie en Mechanica
  • Electronica
  • Robotica

Meer weten over jouw toekomstige locatie

Jouw nieuwe team
Het is DOKWRK-team is klein en daardoor oprecht betrokken met elkaar, ouders en kinderen. Samen met het projectteam geef je zelf vorm aan activiteiten die in het teken staan van techniek en een daaraan gekoppeld thema. Een nieuw gezicht ontdekt al snel dat geen enkele dag hetzelfde is en dat je zelf ook elke keer weer nieuwe dingen leert. Voor je het weet droom je over Cubetto, robotpakken of sta je zelf enthousiast vooraan om een camera obscura te maken.
In het team hebben we het motto: Heb je vragen? Gewoon vragen! Want interesse en zelfstandigheid wordt gewaardeerd, daardoor kan nieuw gezicht direct betrokken worden bij de dagelijkse gang van zaken. 

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie.

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker bij Techniek BSO DOKWRK? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialisten Tevreden KomKids-medewerkers Dikra of Roangela via 010-4493212. Inhoudelijke vragen kan je stellen aan Saskia, de Locatiemanager van Dok, via 010-4264006.

<- Terug naar vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids