Wegens zwangerschapsverlof zoeken we voor kindcentrum Viola & Bellefleur een nieuwe collega. Als Pedagogisch Medewerker kom jij vanaf 1 april voor 32 uur ons team versterken. Deze uren worden verdeeld over ma t/m vrijdag bij verschillende opvangsoorten: 

  • Bij de Peuterspeelzaal; Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV).  
  • Bij de Buitenschoolse Opvang (BSO). 

Goed om te weten: als onze collega terugkomt van zwangerschapsverlof hoeft jouw carrière bij KomKids niet op te houden. We kijken graag gezamenlijk naar doorgroeimogelijkheden. 

Waar ga je werken? 
Viola’s grootste pluspunt, naast de mogelijkheid tot flexibele opvang voor kinderen van 0-4 jaar, is de kleinschaligheid van de locatie. Ouders, kinderen en medewerkers zijn erg betrokken en er heerst een huiselijke sfeer. Viola is gevestigd in de wijk Schiedam-Groenoord.  
Meer weten over Viola?

Kindcentrum Bellefleur is ook een kleinschalige en gezellige locatie waardoor iedereen elkaar kent. De afstand tussen beide locaties is 200 meter. Bellefleur heeft misschien wel de grootste tuin van alle KomKids locaties. We zijn dan ook veel buiten om samen met kinderen alles te ontdekken wat er te ontdekken valt in een tuin. De BSO van Bellefleur werkt nauw samen met Speciaal basisonderwijs de Poldervaart en basisschool Loep. Dit is een uitdagende BSO voor medewerkers.  
Meer weten over Bellefleur

Jouw nieuwe team 
Flexibele opvang vraagt om een flexibel team, daar ontbreekt het jouw nieuwe collega's dus zeker niet aan. Iedereen is betrokken bij de kinderen. We houden van heldere communicatie. Zo weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en kunnen we op elkaar bouwen.  

Een nieuw gezicht wordt hartelijk onthaald en met een helder inwerkprogramma weet jij snel wat onze kernwaarden zijn en waar we voor staan. Er is genoeg te doen en voldoende ruimte voor eigen inbreng, hierdoor ben je direct onderdeel van het team. Oh ja, en kopjes thee of koffie drinken hoort er ook bij. Samen met jouw toekomstige collega’s zorg je dat de locaties er tiptop uitzien.  

Profiel 
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature:  

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor Viola en Bellefleur? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met onze Specialisten Tevreden KomKids-medewerkers Dikra of Roangela via 010-4493212. Inhoudelijke vragen kan je stellen aan Chantal, de Locatiemanager van Viola & Bellefleur, via 010-470 93 17 of 010-471 81 00. 

<- Terug naar het vacatureoverzicht.

2018 InloggenmijnKomKids