Voor Kindcentrum Violier zijn wij op zoek naar een collega voor de Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV), ook wel de Peuterspeelzaal genoemd. Het aantal uren voor deze functie wordt in overleg bepaald en varieert van 16-32 uur. Jouw uren worden verdeeld over maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Er is de mogelijkheid om binnen deze uren VKV te combineren met Voorschoolse Opvang (VSO) en Buitenschoolse Opvang (BSO). Dat heeft ook onze voorkeur. 
 
Wie ben jij?  
Je bent een eerstverantwoordelijke Pedagogisch Medewerker of zou dit graag willen worden. Jij bent een sterke en energieke collega die in staat is een dragende rol op zich te nemen binnen het team. Jij bent enthousiast, zelfstandig en durft initiatief te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. Omdat je binnen de VKV wordt ingezet, is een VVE-certificaat en het taalniveau 3F een must. 
 
Waar ga je werken?  
Kindcentrum Violier ligt in Schiedam-Noord en de opvang vindt plaats in basisschool De Violier. De locatie werkt in de BSO samen met andere KomKids-locaties, zoals: de Wensboom, het zwembad Groenoord, de gymnastiek vereniging Alliantie en de volkstuin BSO. Kinderen kunnen hierdoor naast de normale BSO zwemmen, tuinieren en turnen als extra mogelijkheid.  

Jouw nieuwe team
Het BSO-team bestaat uit 4 KomKids-medewerkers waar je vast mee samenwerkt. Samen met je collega haal je de kinderen op uit school. Op de groep eet en drink je met jouw eigen groep kinderen waarna de kinderen zelf kiezen wat zij willen gaan doen. We bedenken elke week weer nieuwe workshops en leuke activiteiten voor de kinderen van 4-13 jaar. 
 
Meer weten over jouw toekomstige locatie?  

Profiel 
Benieuwd naar wat wij jou bieden?

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor Kindcentrum Violier? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem contact op met onze Specialisten Tevreden KomKids-medewerkers Dikra of Roangela via 010-4493212. 
Inhoudelijke vragen kan je stellen aan Matthijs via 010 - 4703116, de Locatiemanager van Kindcentrum Wensboom en Violier.  

<- Terug naar het vacatureoverzicht.

2018 InloggenmijnKomKids