Voor onze KomKids-locatie PaletKids zijn wij op zoek naar een collega voor de Peuterspeelzaal (PSZ). Het totaal aantal uren van 25 uur per week wordt verdeeld over maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Waar nodig ben je ook eens op een woensdag beschikbaar. Er is de mogelijkheid om binnen deze uren de Peuterspeelzaal te combineren met Voorschoolse Opvang (VSO) en Buitenschoolse Opvang (BSO). Dat heeft ook onze voorkeur. 

Wie ben jij? 
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen.  

  • Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. 
  • Omdat je binnen de Peuterspeelzaal wordt ingezet, is een VVE-certificaat een must of heb je de methodiek ‘Startblokken’ afgerond. 
  • Je hebt het taalniveau 3F met succes behaald.  

Waar ga je werken?  
PaletKids is multicultureel, knus en gezellig. Als één van KomKids-kidslocaties biedt het VSO, PSZ en BSO aan voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. De locatie zit in de basisschool ‘t Palet Holy in Vlaardingen, waardoor de kinderen gebruik kunnen maken van de, aula en peuterspeelzaal. Ook worden veel activiteiten buiten gedaan, want door het continurooster van school zijn kinderen eerder uit en is er meer ruimte in de planning om een frisse neus te halen. Dit is ideaal, want de kinderen verblijven de hele dag in hetzelfde pand. 

Jouw nieuwe team 
PaletKids is een kleine locatie is en daardoor werk je vaak met vaste collega’s. Het team is niet groot, waardoor er veel ruimte is voor eigen input. In dit team staat transparantie voorop, zet iedereen graag een stapje extra en zijn we blij eigenaarschap. Samen met je collega’s spar je over de kinderen en heb je persoonlijk contact met de ouders. Door de kleinschaligheid van de locatie bouw je snel een persoonlijke band op met elkaar én de kinderen, waardoor je goed kan inspringen op hun behoeften. 

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor PaletKids? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem contact op met onze Specialisten Tevreden KomKids-medewerkers Dikra of Roangela via 010-4493212. Inhoudelijke vragen kan je stellen aan Jacqueline via 010 - 4703116, de Locatiemanager van PaletKids.    

<- Terug naar vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids