Voor onze kidslocatie HoeksteenKids zoeken wij voor de Buitenschoolse Opvang (BSO) een Pedagogisch Medewerker die ons team voor 15 uur per week komt versterken. Met 3 vaste werkdagen op de maandag, dinsdag, donderdag van 15:00 – 18:00 uur. Met het oog op groei en meer kinderen op de groep kan dit in de toekomst 4 werkdagen worden. Ook lijkt het je leuk om afwisselend eens de Voorschoolse opvang (VSO) te doen tussen 07.00-08.30 uur.  

Wie ben jij? 
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Om onderdeel te worden van het BSO-team ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.   

Waar ga je werken? 
HoeksteenKids heeft een grote diversiteit aan kinderen, dus ook aan activiteiten en interesses. Het kan allemaal: sport, dans, theater of juist creatief bezig zijn. Samen met de kinderen (4-12 jaar) zoek je altijd naar nieuwe activiteiten en avonturen. Leuk om te weten: we werken ook nog eens samen met onze andere BSO, namelijk de Beestenboel. 
 
Sinds kort zijn wij verhuisd naar een nieuwe locatie vlak bij de aangesloten basisschool ‘de Hoeksteen’. Hier worden de kinderen opgehaald en lopen wij nog een klein stukje naar onze eigen BSO-locatie. De locatie delen we samen met onze peutergroep die 4 dagen in de week ‘s ochtends aanwezig is.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie?   
Neem een kijkje bij HoeksteenKids

Jouw nieuwe team 
Kidslocaties zijn kleine locaties verdeeld over Vlaardingen en Schiedam. Je zal gaandeweg ook veel collega’s van andere locaties leren kennen. Bij HoeksteenKids werk je samen met 2 vaste Pedagogisch Medewerkers op de BSO-groep. Het is een relatief jong team, maar wel een die al wat jaren met elkaar samenwerkt. Het team is kindvolgend, betrokken en staat echt voor elkaar klaar. Hierdoor kan iedereen zichzelf zijn en voelt een nieuw gezicht zich vrijwel direct onderdeel van het team. De fijne en open werksfeer draagt hier zeker aan bij. Door de open werkcultuur is er veel ruimte voor eigen inbreng en overleg, zo vind je snel je draai.  

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie. 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO voor HoeksteenKids? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Jacqueline via jacquelineblok@komkids.nl of 06-13969067. 

<- Terug naar vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids