Voor ons Kindcentrum Plantage Schiedam-centrum zoeken wij per direct een collega die ons team komt versterken. Als Pedagogisch Medewerker ben jij 3 dagen per week beschikbaar voor in totaal 24 uur. Je werkt deze uren op woensdag, donderdag en vrijdag bij de Hele Dagopvang (HDO) met kinderen van 0-2 jaar.  

Wie ben jij? 
Jij bent een zelfstandig, positief en enthousiast persoon. Je durft met ideeën te komen en deze ook samen met je collega’s uit te voeren. Je bent flexibel, neemt verantwoordelijkheid voor je eigen werkzaamheden en bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.  
 
Goed om te weten: KomKids hanteert voor de HDO een rookbeleid. Dat betekent onze KomKids-medewerkers bij deze opvang niet-rokers zijn, omdat we de gezondheid van de kinderen voor op zetten. Daarom vragen we onze medewerkers ook om zich te laten vaccineren tegen kinkhoest.  
 
Waar ga je werken? 
Kindercentrum Plantage is een KomKids-locatie in Schiedam-Centrum. Gevestigd op de 1e verdieping boven de Informatiewinkel, het hoofdkantoor van KomKids, met uitzicht op het prachtige Plantagepark waar we regelmatig te vinden zijn met de kinderen.   

In totaal zijn er 4 HDO-groepen met elk 3 vaste Pedagogisch Medewerkers, maar eigenlijk lopen we altijd bij elkaar op de groep. Dit komt omdat we geen deuren hebben en dat geeft niet alleen ons, maar ook de kinderen veel vrijheid om andere groepen te ontdekken. Ontzettend leuk, want daardoor kent iedereen elkaar.  

Bij ons staan we dan ook nooit stil en organiseren we vaak extra activiteiten voor de kinderen en ook hun familie. Van pannenkoeken eten met opa’s en oma’s tot sportweek, Blijdorp-bezoekjes, het Kerstfeest en natuurlijk ons eigen unieke atelier waar de kinderen hun creativiteit kunnen ontdekken. Gezien de bijzondere periode waarin we nu verkeren kan niet alles doorgaan, maar we laten ons niet uit het veld slaan en verzinnen dan ook leuke alternatieven. Zo hebben we Sinterklaas digitaal op bezoek laten komen bij alle kinderen en brachten we bij iedereen een kerstontbijtje thuis langs.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie

Jouw nieuwe team 
Open, positief, betrokken en deskundig zijn woorden die goed passen bij het team van Kindercentrum Plantage dat bestaat uit 12 vaste Pedagogisch Medewerkers, een Locatiemanager en regelmatig ook enkele stagiaires. Elke groep heeft 3 vaste medewerkers en maakt met elkaar hun eigen rooster. Dit geeft veel vrijheid en vraagt tegelijkertijd ook flexibiliteit.  
Zo vervangen we elkaar tijdens vakantie of ziekte en werk je hierdoor altijd met een vaste collega.  We deinzen niet terug voor een uitdaging en hechten veel waarde aan onze teambuilding. 

Profiel   
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene Pedagogisch medewerker Hele Dagopvang voor meer informatie.   

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker bij Kindcentrum Plantage? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Cynthia via cynthiavanderheide@komkids.nl of 0620604983. 

<- Terug naar het vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids