Voor de IKC De Peperklip zijn wij op zoek naar een Pedagogisch Medewerker voor de Buitenschoolse Opvang (BSO) KlipKids. Je komt ons team voor 24 uur per week versterken, je werktijden worden in overleg bepaald.  

Wie ben jij?  
De Peperklip locatie is gevestigd in de wijk Schiedam-Oost waar veel culturen samen komen. Voor onze locatie zijn wij op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige collega die het leuk en interessant vindt om te werken met en te leren van andere culturen. Daarnaast ben jij een collega met veel creativiteit en iemand die mogelijk ook nog iets extra kan brengen op het gebied van sport en beweging. Je staat zelfverzekerd in je schoenen en het woord flexibel is voor jou niet onbekend. 

Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) wat jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. Daarnaast vind jij het ook belangrijk om te groeien in jouw functie en lijkt het je leuk om Eerstverantwoordelijk Pedagogisch Medewerker te worden. 

Waar ga je werken?
De locatie De Peperklip is gevestigd in Schiedam-Oost en werkt nauw samen met andere locaties in de buurt en de scholen (Singel, Kaleidoscoop en De Peperklip) in de omgeving. 
Op deze locaties worden de volgende opvangvormen aangeboden: 

- Hele dagopvang (alleen kindcentrum Kekt) 

- Verkorte kinderopvang met VVE 

- Buitenschoolse opvang. 

In de kleine vakanties worden de bovengenoemde verschillende BSO-locaties, waaronder KlipKids, samengevoegd bij Kindcentrum Kekt. Daarom is het teamverband tussen deze locaties erg belangrijk, want we werken veel samen en vervangen elkaar op deze locaties bij ziekte of verlof. 

Jouw nieuwe team  
Het BSO-team bestaat in Schiedam-Oost uit enthousiaste vaste KomKids-medewerkers waar je mee samenwerkt en spart over het aanbod van activiteiten. Ook jouw inbreng is belangrijk binnen het gehele team om te zorgen dat ieder kind een fijne tijd heeft in een vertrouwde omgeving, maar ook met voldoende uitdagingen. Wij zoeken daarom iemand die een echte teamspeler is, zelfstandig te werk gaat en proactief meedenkt. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor aanvullende informatie. 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor KlipKids? Mail jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met Eerstverantwoordelijk Pedagogisch Medewerker Lara via larapopovic@komkids.nl of 0682417269.

<- Terug naar het vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids