Voor kindcentrum Bellefleur in Schiedam zoeken wij per 1 januari 2021 tot augustus 2021 voor de Hele Dagopvang (HDO) een Pedagogisch Medewerker die ons team voor 24 uur per week komt versterken. Jouw uren worden over 3 vaste werkdagen verdeeld. Welke dagen dit zijn, wordt in overleg met je collega’s bepaald. Werken bij KomKids hoeft niet eindigen in augustus 2021. We zien graag dat mensen doorgroeien en gezamenlijk met de Locatiemanager kijken naar de mogelijkheden die er op dat moment zijn. 

Hoewel het dus om een tijdelijke functie gaat, betekent het niet direct dat jouw KomKids-carrière ook tijdelijk hoeft te zijn. Heb je hier vragen over, stel ze gerust. 

Wie ben jij? 
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Om onderdeel te worden van het HDO-team ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. 

Waar ga je werken? 
Kindcentrum Bellefleur is een locatie die 7 dagen per week geopend is en flexibele opvang aanbiedt van 06:30 tot 23:30 uur. Dit betekent dat jij ook in avonden en weekenden beschikbaar bent om te werken. Verder is het een rustpunt in de wijk. Het kindcentrum is kleinschalig en toegankelijk waardoor iedereen elkaar kent. In een huiselijke omgeving nemen we echt de tijd voor de kinderen en stimuleren we zijn of haar ontwikkeling optimaal. Leuk om te weten: Bellefleur heeft misschien wel de grootste tuin van alle KomKids-locaties. Je snap het al, we zijn dan ook veel buiten om samen met kinderen van alles te ontdekken. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie? 
Neem een kijkje bij Bellefleur

Jouw nieuwe team 
Kindcentrum Bellefleur biedt flexibele opvang aan, dus dat vraagt automatisch ook om een flexibel team. Daar ontbreekt het jouw nieuwe collega's dus zeker niet aan. Iedereen is betrokken bij de kinderen. We houden van heldere communicatie. Zo weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en kunnen we op elkaar bouwen. Een nieuw gezicht wordt hartelijk onthaald en met een helder inwerkprogramma weet jij snel wat onze kernwaarden zijn en waar we voor staan. Er is genoeg te doen en voldoende ruimte voor eigen inbreng, hierdoor ben je direct onderdeel van het vaste en hechte team dat flexibel samenwerkt met andere KomKids-locaties zoals: Harga, Viola en VaartKids. 

Profiel 
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch medewerker Hele Dagopvang voor meer informatie. 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker HDO voor Bellefleur? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Chantal via chantalstuij@komkids.nl of 06 34940587.

Terug naar vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids