Voor onze locatie Harga zoeken we per 1 januari 2021 een enthousiaste collega die ons team op de Hele Dagopvang (HDO) komt versterken. Als Pedagogisch Medewerker ben jij in deze functie 24 uur per week aan het werk. Hoe jouw werkweek eruitziet zal verschillen, aangezien deze locatie flexibele opvang aanbiedt. Dit betekent dat je ook beschikbaar bent in zowel de avonduren als in het weekend. 

Wie ben jij? 
Je bent flexibel, want naast deze roulerende functie is ook de locatie zelf flexibel met de opvang voor de kinderen. Hoewel je in het begin voornamelijk rouleert tussen de groepen op de HDO, lijkt het je ook leuk om na een tijdje op een vaste groep te staan. Daarnaast ben je niet bang om initiatief te nemen, weet je van aanpakken en heb je passie voor het vak. Je weet hoe kinderen zich ontwikkelen en moedigt ze aan om nieuwe dingen te ontdekken. Wij vinden het belangrijk dat je een sociaal en warm persoon bent. Tot slot ben je in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. 

Waar ga je werken? 
De opvanglocatie Harga is relatief jong (1 april 2019) en ligt op Sportpark Harga. De opvang bevindt zich in het verzamelgebouw waar ook voetbalverenigingen HBSS en SVV gehuisvest zijn. Op de begane grond en de eerste verdieping zijn ruimtes ingericht voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De locatie is modern, fris en staat compleet in het teken van het Hollandse strand. De locatie is 7 dagen per week geopend en biedt flexibele opvang vanaf 06:30 tot 23:30 uur. 

Leuk om te weten: op dezelfde locatie in een ander pand, vind je de Buitenschoolse Opvang (BSO) van Harga. Hier staat alles in het teken van sport & beweging. Met zelfs een interactieve squashmuur en genoeg sportieve buitenruimte, is dit ook een superleuke locatie. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie? 
Neem een kijkje bij de verschillende locaties: Viola, Bellefleur en Harga. 

Jouw nieuwe team 
Bij Harga bieden we flexibele opvang aan van 06:30 tot 23:30 uur, dus dat vraagt automatisch ook om een flexibel team. Daar ontbreekt het jouw nieuwe collega's dus zeker niet aan. Samen vormen jullie een hecht team waarin iedereen betrokken is bij de kinderen. We houden van heldere communicatie. Zo weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en kunnen we op elkaar bouwen. Ook sta jij altijd met een vaste collega op de groep. Een nieuw gezicht wordt hartelijk onthaald en met een helder inwerkprogramma weet jij snel wat onze kernwaarden zijn en waar we voor staan. Er is genoeg te doen en voldoende ruimte voor eigen inbreng, hierdoor ben je direct onderdeel van het team dat ook nog eens samenwerkt met andere KomKids-locaties zoals: Viola en Bellefleur. 

Profiel 
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene Pedagogisch medewerker Hele 

Dagopvang voor meer informatie. Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker HDO voor Harga? Mail dan jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Chantal via chantalstuij@komkids.nl of 0634940587. 

Terug naar vacatureoverzicht. 

2018 InloggenmijnKomKids