Voor kindcentrum Viola in Schiedam zoeken wij voor de Buitenschoolse Opvang (BSO) en een Pedagogisch Medewerker die ons team voor 24 uur per week komt versterken. Jouw vaste werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag van 14.00 tot 18.00 uur. Daarnaast werk je ook een aantal ochtenden in de Voorschoolse opvang (VSO), in deze combinatiefunctie ben je zowel in de ochtend als in de middag met de kinderen op de groep.

Wil je liever meer werken? Dat vinden wij bij KomKids alleen maar fijn. Dit kan in overleg met Chantal, de Locatiemanager. Gezamenlijk kijken jullie naar het mogelijk aantal uren en hoe deze worden verdeeld over de week.

Wie ben jij? 
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Om onderdeel te worden van het BSO & VSO-team ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.   

Waar ga je werken? 
Viola is een vrolijke en vooral uitdagende locatie in Schiedam-Groenoord. Met onze flexibele opvang kunnen kinderen van 0-4 jaar 7 dagen per week vanaf 06.30 uur tot 23.30 uur bij ons terecht, dus ook in het weekend en tijdens feestdagen. De BSO van Viola werkt nauw samen met basisschool Loep.  
 
In Loep is de locatie dan ook gevestigd en dat is ideaal, want daardoor hoeven de kinderen niet te verplaatsen naar een ander gebouw. Ook biedt het gelijk allerlei extra mogelijkheden en kunnen we fijn gebruik maken van de bibliotheek, gymzaal en de speeltuinen in de wijk. De Hele dagopvang (HDO) en Verkorte kinderopvang met VVE (VKV) zitten in hetzelfde gebouw en gebruiken ook dezelfde ruimte waardoor je nauw samenwerkt met jouw collega’s.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie?   
Neem een kijkje bij Viola

Jouw nieuwe team 
Kindcentrum Viola biedt naast BSO en VSO ook flexibele opvang aan van 06:30 tot 23:30 uur, dus dat vraagt automatisch ook om een flexibel team. Daar ontbreekt het jouw nieuwe collega's dus zeker niet aan. Samen vormen jullie een hecht team waarin iedereen betrokken is bij de kinderen. We houden van heldere communicatie. Zo weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en kunnen we op elkaar bouwen. Ook sta jij altijd met een vaste collega op de groep.  

Een nieuw gezicht wordt hartelijk onthaald en met een helder inwerkprogramma weet jij snel wat onze kernwaarden zijn en waar we voor staan. Er is genoeg te doen en voldoende ruimte voor eigen inbreng, hierdoor ben je direct onderdeel van het team dat ook nog een samenwerkt met andere KomKids-locaties zoals: Harga en VaartKids.   

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie. 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO voor Viola? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Chantal via chantalstuij@komkids.nl of 06 34940587. 

<- Terug naar het vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids