Voor kindcentrum Mirakel in Schiedam zoeken wij per 29 maart voor de Hele Dagopvang (HDO) een Pedagogisch Medewerker die ons team voor 32 uur per week komt versterken. Jouw uren worden over 4 vaste werkdagen verdeeld. Welke dagen dit zijn, wordt in overleg met je collega’s bepaald. 

Wie ben jij? 
Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Omdat je ook op de babygroep zal werken, is vanzelfsprekend affiniteit met deze leeftijdsgroep gewenst. Je bent flexibel, zelfverzekerd en communicatief sterk. Met jouw actieve werkhouding ben je betrokken en door jouw gezonde dosis humor ga je dagelijks met plezier aan de slag. Om onderdeel te worden van het HDO-team ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.  

Waar ga je werken? 
Het Mirakel is een KomKids-locatie waar we naast de HDO ook Buitenschoolse Opvang (BSO) en Samenspel op Maat (SOM) aanbieden. Door de goede samenwerking met basisschool De Regenboog & Klinker kunnen kinderen van jongs af aan bij ons terecht, ook na de overstap naar school. Uniek aan Het Mirakel is het uitdagende dakterras waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen. Oh, ook de inpandige glijbaan mag niet ongenoemd blijven.  Alle kinderen jong en oud, beleven hier veel plezier aan. En wij stiekem ook! 
 
Goed om te weten, het Mirakel is centraal gelegen. Je kan er gratis parkeren en er is een goede verbinding met het openbaar vervoer. De wijk waarin we gevestigd zijn, biedt veel diverse uitwijkmogelijkheden. Sportpark Willem-Alexander bevindt zich op loopafstand, net zoals diverse natuurspeeltuinen en de polder. Hierdoor zijn we vaak samen met de kinderen met de elektrische bakfiets op verkenning en avontuur in de omgeving.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie? 
Neem een kijkje bij Het Mirakel

Jouw nieuwe team 
Het Mirakel beschikt over een groot en hecht team met veel liefde voor het werken met kinderen. Wij vinden het belangrijk dat jij gevoel voor humor hebt, want naast het harde werken, maken we ook veel lol met elkaar. Bij Het Mirakel werken we kindvolgend, ontwikkelingsgericht, zijn we betrokken bij zowel de kinderen als hun ouders en heerst er een positieve werksfeer. En waar we ook trots op zijn? Onze jaarlijkse viering van ons Halloweenfeest en de Buitenspeeldag. Dit pakken wij met het gehele team groots aan en ieder jaar verrassen wij de kinderen, de ouders en de bewoners van de wijk weer met een spectaculair aanbod.   

Profiel 
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch medewerker Hele Dagopvang voor meer informatie. 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker HDO voor Het Mirakel? Mail jouw CV en een korte motivatie dan voor 12 maart op naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Suzanne via suzannevanmeeteren@komkids.nl / 06 34443495 of Locatiemanager Danielle via danielle danielleijzerman@komkids.nl / 06 81427469.

Terug naar vacatureoverzicht. 

2018 InloggenmijnKomKids