Voor onze locatie Harga zoeken we een enthousiaste collega die ons team op de Hele Dagopvang (HDO) komt versterken. Als Pedagogisch Professional ben jij in deze functie 24 uur per week aan het werk. Dat betekent dat je sowieso 24 uur beschikbaar bent en je tijdens het sollicitatiegesprek kan aangeven naar wel aantal uren jouw voorkeur uitgaat. Hoe jouw werkweek eruitziet zal verschillen, aangezien deze locatie flexibele opvang aanbiedt. Werken in de avonduren en in het weekend vind jij daarom geen enkel probleem en zie je als een leuke afwisseling. 

Wie ben jij?  
Je bent flexibel, want ook de locatie zelf is flexibel met de opvang voor kinderen van 0-4 jaar van 06.30 tot 23.30 uur. Hoewel je in het begin voornamelijk rouleert tussen de flexibele locaties, lijkt het je ook leuk om op een vaste groep te staan. Daarnaast ben je niet bang om initiatief te nemen, weet je van aanpakken en heb je passie voor het vak. Je weet hoe kinderen zich ontwikkelen, moedigt ze aan om nieuwe dingen te ontdekken en doet dit alles als een sociaal en warm persoon. 

Goed om te weten:
KomKids hanteert voor de HDO een rookbeleid. Dat betekent onze KomKids-medewerkers bij deze opvang niet-rokers zijn, omdat we de gezondheid van de kinderen voor op zetten. Daarom vragen we onze medewerkers ook om zich te laten vaccineren tegen kinkhoest. 

Waar ga je werken? 
KomKids-locatie Harga is gevestigd op Sportpark Harga in Schiedam. De opvang bevindt zich in het verzamelgebouw waar ook voetbalverenigingen HBSS en SVV gehuisvest zijn. Op de begane grond en de eerste verdieping zijn ruimtes ingericht voor kinderen van 0 tot 4 jaar. De locatie is modern, fris en staat compleet in het teken van het Hollandse strand. De locatie is 7 dagen per week geopend en biedt flexibele opvang vanaf 06:30 tot 23:30 uur.  

Leuk om te weten: op dezelfde locatie in een ander pand, vind je de Buitenschoolse Opvang (BSO) van Harga. Hier staat alles in het teken van sport & beweging. Met zelfs een interactieve squashmuur en genoeg sportieve buitenruimte, is dit ook een superleuke locatie.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie?  
Neem een kijkje bij de locatie: Harga.  

Jouw nieuwe team  
Flexibele opvang vraagt automatisch ook om een flexibel team. Daar ontbreekt het jouw nieuwe collega's dus zeker niet aan. Samen vormen jullie een hecht team waarin iedereen betrokken is bij de kinderen. We houden van heldere communicatie. Zo weten we wat we van elkaar kunnen verwachten en kunnen we op elkaar bouwen. Ook sta jij altijd met een vaste collega op de groep.  

Een nieuw gezicht wordt hartelijk onthaald en met een helder inwerkprogramma weet jij snel wat onze kernwaarden zijn en waar we voor staan. Er is genoeg te doen en voldoende ruimte voor eigen inbreng, hierdoor ben je direct onderdeel van het team dat ook nog eens samenwerkt met andere KomKids-locaties zoals: Viola en Bellefleur.  

Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen? Neem dan contact op met de Locatiemanager Brenda via brendavanbuuren@komkids.nl of 06-12641353. 

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene Pedagogisch Professional Hele Dagopvang voor meer informatie.  

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional bij Kindcentrum Harga? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel...   

Terug naar vacatureoverzicht.

2018 InloggenmijnKomKids