Voor kindcentrum De Wensboom in Schiedam zijn we per 1 september op zoek naar een Pedagogisch Medewerker Hele Dagopvang (HDO) die ons team voor 32 uur per week komt versterken. Hoe jouw werkweek eruitziet? De 32 uur worden verdeeld over 4 dagen: maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Kan je eerder dan 1 september aan de slag, dan vinden we dat alleen maar fijn!  

Wie ben jij? 
Iemand die zonder twijfel enthousiast wordt van werken met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Aangezien jij onderdeel wordt van de babygroep ben je een rustig, zorgzaam, zorgvuldig en vooral een geduldig persoon. Jij geeft onze ouders een gerust gevoel, want ze dragen tenslotte hun kostbaarste bezit aan je over. Je bent daarom communicatief sterk met een gezonde dosis humor. Zoals je weet zitten kinderen vol verrassingen, dus is flexibel zijn jou niet vreemd. Om onderdeel te worden van het HDO-team bij De Wensboom ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. 

Waar ga je werken?  
Kindcentrum De Wensboom ligt in het mooie groene Schiedam-Noord en biedt alle opvangvormen aan: Hele Dagopvang (HDO), Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV), BSO en TSO. Het kindcentrum ligt naast de basisscholen De Vlinder en De Violier en is zeker voor de oudere kinderen na schooltijd de plek waar je wilt zijn! Er is voor ieder wat wils, zodat kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen. 

Midden in het groen van Schiedam kunnen ook de jonge kinderen op avontuur. Van het speelplein, tot de speeltuin of zelfs de kinderboerderij in de buurt. Of als er koekjes gebakken worden, wandel je samen gemakkelijk naar de supermarkt.  Bij de babygroep staan rust, regelmaat en ontwikkeling centraal. Er zijn maximaal 11 kinderen per dag met 3 Pedagogisch Medewerkers. Naast de babygroep zijn er nog twee andere groepen, twee verticale groep en een peutergroep. Ontzettend leuk dat je hierdoor kinderen van jongs af aan kan zien binnen komen en uiteindelijk klaar voor de basisschool weer vertrekken. 

Jouw nieuwe team  
Het HDO-team bestaat uit een mooie mix van ervaren enthousiaste KomKids-medewerkers en kersverse afgestudeerden. Het is een team dat onderling vertrouwen, respect en communicatie belangrijk vindt. Hoewel je op de babygroep staat, ben je natuurlijk ook eens aan het werk op een andere groep en leer je gelijk de rest van je collega's goed kennen. Samen met de KomKids-collega's van de BSO, TSO en VKV (circa 30 medewerkers) zorgen we er samen met basisscholen De Vlinder en De Violier voor dat ieder kind bij ons een fijne tijd heeft. 

Meer weten over jouw toekomstige locatie? Neem een kijkje bij De Wensboom

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker HDO voor aanvullende informatie. 

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker voor Kindcentrum De Wensboom? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met Locatiemanager Matthijs via matthijszandijk@komkids.nl 06-13021071.  

Terug naar vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids