Voor onze locatie HoeksteenKids zoeken wij een Pedagogisch Medewerker die ons team komt versterken voor 22 uur per week op onze Buitenschoolse Opvang (BSO). Je uren worden verdeeld over de Voor-en Naschoolse Opvang op de dagen maandag t/m vrijdag. 

Goed om te weten: Wil je meer uren werken, dan kijk je samen met jouw nieuwe Locatiemanager Jacqueline wat mogelijk is binnen de verschillende opvangsoorten die HoeksteenKids biedt. 
 
Wie ben jij?  
Dat je dol bent op kinderen, staat als een paal boven water. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd, weet van aanpakken en durft te vragen. Daarnaast heb je affiniteit met kinderen in de uiteenlopende leeftijd van 4-12 jaar (BSO). Tot slot ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.   
 
Waar ga je werken?  
Onlangs zijn we verhuisd naar een nieuwe locatie: het gebouw aan de Baarnhoeve.  
De locatie ligt op loopafstand van basisschool ‘De Hoeksteen’, waar dagelijks de kinderen naar school worden gebracht en weer opgehaald. De betrokkenheid van de ouders zorgt direct voor een fijne en huiselijke sfeer waar in iedereen elkaar kent en daar zijn we trots op. 
 
In de spiksplinternieuwe groepen is er veel ruimte en veel daglicht. Vlak voor het gebouw bevindt zich een mooie afgesloten speelplaats voor de kinderen. Ook in de wijk zijn leuke speeltuinen te vinden en hebben we op loopafstand de kinderboerderij. Naast de BSO biedt HoeksteenKids ook nog andere opvangsoorten aan: 

  • 2 Hele dag Opvang groepen (HDO)  
  • 1 Buitenschoolse Opvang (BSO)   
  • 1 Peuterspeelzaal met VVE (PSZ)   

Met een grote diversiteit aan kinderen van 4-12 jaar heeft HoeksteenKids automatisch ook veel verschillende activiteiten en interesses. Een plek waar alles mogelijk is. Van sport- en spelactiviteiten op het voetbalveld tot heuse theatervoorstellingen op het daarvoor bestemde podium. Ook worden tijdens speciale themaweken samen met de kinderen ontdekt wat ze nog meer kunnen en leuk vinden. Oh ja, en we samenwerking met BSO de Beestenboel dus dat is ook altijd reden voor nog meer avontuur.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie? Neem een kijkje bij HoeksteenKids.  
 
Jouw nieuwe team  
Door de uitbreiding op de locatie met 2 nieuwe HDO-groepen is het team uitgebreid en nog relatief nieuw. Het team is kindvolgend en stimuleert iedereen om activiteiten te bedenken, zowel kind als collega. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar waardoor iedereen zich snel welkom voelt. Dit zorgt voor een fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team. Door de open werkcultuur is er veel ruimte voor eigen inbreng en overleg, zo vind je snel je draai. Je zal op de BSO samenwerken met nog 2 andere vaste collega's. En als de zaken goed gaan en de kindaantallen toennemen kan hier in de toekomst zelfs nog een 4e collega aan worden toegevoegd.  

HoeksteenKids is daarnaast ook één van onze Kidslocaties en daarom maak jij automatisch deel uit van het Kidslocaties-team. De Kidslocaties zijn voornamelijk kleinschalige BSO-locaties verdeeld over Schiedam en Vlaardingen, maar daaronder vallen ook een aantal HDO en VKV-groepen. Tijdens gezamenlijke overleggen en wanneer locaties samenvoegen, zoals bij studiedagen en vakanties, leer je vast snel je andere collega’s kennen. Daarnaast werkt op de locatie een Eerstverantwoordelijke Medewerker die alle administratieve taken op zich neemt en het verlengstuk is van de Locatiemanager.  
 
Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie.  
 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker bij HoeksteenKids? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Jacqueline via jacquelineblok@komkids.nl of 06-13969067. 

<- Terug naar het vacatureoverzicht

 

2018 InloggenmijnKomKids