Wil jij als Pedagogisch Medewerker én ook als Onderwijsassistent aan de slag? KomKids biedt jou nu samen met Primo Schiedam deze kans! Per 30 augustus 2021 zijn wij namelijk op zoek naar een nieuwe collega die ons team van Kindcentrum Klinker voor 33 uur per week komt versterken.  

Samen met het basisonderwijs werken we in deze combinatiefunctie aan het personeelstekort, verminderen we de werkdruk en wordt er actiever bijgedragen aan doorgaande leerlijnen. Word onderdeel van dé structuurverandering die nodig is! 

Pedagogisch Medewerker Combinatiefunctie Primair Onderwijs
Als Pedagogisch Medewerker ingezet kunnen worden in het basisonderwijs, dat biedt de nieuwe combinatiefunctie van KomKids in samenwerking met onderwijsorganisatie Primo Schiedam. Met aan alle kanten veel voordeel: voor de leerkrachten, de kinderen en natuurlijk jij als Pedagogisch Medewerker zelf. Want deze combinatiefunctie biedt een ander carrièreperspectief: denk daarbij aan contracturen, maar ook zeker aan persoonlijke ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden 

Zo ben je naast Pedagogisch Medewerker ook Onderwijsassistent waardoor je naast je KomKids-uren voor de klas staat, zorgkinderen begeleid op school of zelfs eventmanager bent voor alle toffe activiteiten. 

Jij bent... 
Vanzelfsprekend iemand die gek is op kinderen en trots is op het vak. Jij daagt ze uit hun grenzen te ontdekken, stimuleert hun ontwikkeling en je geeft ze altijd de volle aandacht. Samen met de kinderen ga je uitdagingen aan, betrek je ze actief bij het bedenken van nieuwe ideeën, ontwerpen en projecten. Je bent dan ook een organisatorisch wonder en beschikt over didactische kwaliteiten. Dit in combinatie met goed contact met onze KomKids-ouders, partners in de wijk en jouw flexibiliteit maakt je tot de perfecte kandidaat om nog een stapje extra te zetten. 

Ben jij Pedagogisch Medewerker, lijkt het je leuk om meer uren te werken en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Dan is deze functie wat voor jou! 
Bekijk voor meer informatie de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO.

Wat doet een Onderwijsassistent?
Als Onderwijsassistent ben jij het vaste en herkenbare gezicht dat kinderen de gehele dag zien. Je maakt onderdeel uit van een hecht en vast team waarbij jij een belangrijke bijdrage levert. Als Onderwijsassistent verminder namelijk niet alleen de werkdruk van leerkrachten, maar ben jij dé ondersteunende factor voor kinderen in hun leerproces. Dat betekent simpelweg meer kwaliteit in het onderwijs.

Meer informatie over jouw rol als Onderwijsassistent neem contact op met Hans Loendersloot (directeur), bereikbaar via h.loendersloot@primoschiedam.nl. of 010-4709501. Zie ook www.klinkerschiedam.nl of www.werkenbijprimoschiedam.nl voor meer informatie over de school en organisatie.

Succesverhalen
Benieuwd naar hoe andere Pedagogisch Medewerkers deze stap hebben ervaren? Lees hun verhaal via https://onderwijs010.nl/beleid/leraren/slimmerorganiseren/

Waar ga je werken? 
In zowel de Buitenschoolse Opvang (BSO)van KomKids als het Primair Onderwijs (PO) van Daltonbasisschool De Klinker. Dat betekent dat jouw uren 50/50 worden verdeeld over twee verschillende functies. Hoe jouw werkweek eruitziet?  

  • Onderwijsassistent: Maandag, dinsdag, donderdag van 08.30-12.00 / 13.00-15.00 uur. De woensdag en vrijdag zijn in overleg ook mogelijk. 
  • Pedagogisch Medewerker BSO: Aansluitend op de uren op school werk je van 15.00-18.00 uur op bij de BSO op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag. 

Jouw nieuwe werkplek & team 
Kindcentrum Klinker en Daltonbasisschool De Klinker zitten in hetzelfde gebouw en vind je in Schiedam-Noord. Een ideale locatie die goed bereikbaar is met het openbaar vervoer, gratis parkeergelegenheden heeft en eindeloos veel uitwijkmogelijkheden biedt voor uitstapjes met de kinderen.  

Hierdoor ben je binnen een steenworpafstand van Sportpark Willem-Alexander, de natuurspeeltuin, het NME-centrum of haal je gemakkelijk een vers brood bij de bakker in de buurt. 

Het BSO-team is in totaal met 5 collega's, inclusief jijzelf. Het is een hardwerkend team waarin ieders kwaliteiten worden benut. We vinden het belangrijk dat kinderen elke dag met plezier naar de opvang en naar school komen en dagen onszelf dan ook uit om altijd dat stapje extra te zetten. Daarom duiken we in een gevarieerd aanbod waarin niks te gek is, van vloggen tot voetballen en van toneel tot razende reporters. Met een gezonde dosis humor, open structuur en heldere communicatielijnen zijn we een écht team. 

Klaar voor deze uitdaging? Mail jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met een van de locatiemanagers: 

Terug naar vacatureoverzicht.

2018 InloggenmijnKomKids