Voor onze Buitenschoolse Opvang (BSO) De Grote Machinist in Rotterdam zoeken wij een Pedagogisch Medewerker die ons team voor 21-36 uur per week komt versterken. 

Wil je meer uren (tot 36 uur) werken naast je uren als Pedagogisch Medewerker BSO, dat kan als Onderwijsassistent en/of als medewerker Tussenschoolse Opvang (TSO) bij basisschool Müllerpier.
Wat is de Grote Machinist?  

Dé Kunst & Sport locatie van KomKids. Een spiksplinternieuwe locatie in basisschool Mullerpier waar Buitenschoolse Opvang (BSO) aangeboden wordt op het levendige Coolhaven eiland in Rotterdam. Een plek waar kinderen na school verder hun talenten kunnen ontdekken. Hoe? Door te duiken in de verwonderende wereld van theater, dans, muziek en kunst of door zichzelf uit te dagen op zowel het sportveld als in de e-sports, een nieuwe trend waarin games als sport worden beschouwd.   
 
Dit doen we niet alleen. Samen met de vakdocenten van Jeugdtheater Hofplein, SKVR, MAAS theater dans en Thuis Op Straat (TOS) bieden we op locatie een waanzinnig programma aan. Daardoor dansen de kinderen bijvoorbeeld op dinsdag de sterren van de hemel bij MAAS, volgen ze op woensdag bij Hofplein een toffe theaterles en werk je vrijdag aan je reactiesnelheid en behendigheid met behulp van blazepods. En dat alles op loopafstand van de basislocatie de Grote Machinist op de Müllerpier.  

Wie ben jij?  
- Je bent gek op kinderen, vanzelfsprekend. 
- Je hebt affiniteit met het thema van de BSO: kunst & sport. 
- Je bent 5 dagen per week beschikbaar. Op ma/di/do/vrij van 14.45-18.30 uur en op woensdag van je 11.30 - 18.30 uur.  
- Je bent zelfstandig en initiatiefrijk bij het uitvoeren van activiteiten.  
- Je hebt een actieve werkhouding en een grote betrokkenheid bij onze kinderen en ouders.  
- Je bent organisatorisch en communicatief sterk.  
- Je hebt een gezonde dosis humor.  
- Je bent in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken in de kinderopvang.  
- Je kan een geldige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aanleveren.  
- Bij voorkeur heb jij al enkele jaren ervaring met werken binnen de BSO & ben je bekend met het kindvolgsysteem KIJK!  

*****************
Wil je meer uren werken, dat kan als Onderwijsassistent
.
Het is mogelijk om naast je uren als Pedagogisch Medewerker BSO ook aan de slag te gaan als Onderwijsassistent bij basisschool Müllerpier. Het is mogelijk om naast je uren als Pedagogisch Medewerker op de BSO ook aan de slag te gaan als Onderwijsassistent bij basisschool Müllerpier voor 8 - 12 uur per week. De voorkeur gaat uit naar 4 dagen in de week: maandag, dinsdag, donderdag & vrijdag van bijvoorbeeld 08.30 - 14.30 uur. Maar ook andere combinaties zijn in overleg mogelijk. Samen met het basisonderwijs werken we in deze combinatiefunctie aan het personeelstekort, verminderen we de werkdruk en wordt er actiever bijgedragen aan doorgaande leerlijnen. Word onderdeel van dé structuurverandering die nodig is.

Wat doet een Onderwijsassistent? 
Elk kind is anders en verdient persoonlijke aandacht. Als Onderwijsassistent begeleid je kinderen zowel in groepjes als één op één. Je ondersteunt de leerkracht, maar hebt ook je eigen taken. De kinderen kunnen met al hun vragen en voor steun bij jou terecht. Je maakt onderdeel uit van een hecht en vast team waarbij jij een belangrijke bijdrage levert. Als Onderwijsassistent verminder namelijk niet alleen de werkdruk van leerkrachten, maar ben jij dé ondersteunende factor voor kinderen in hun leerproces.

Wil je meer uren werken, dat kan als medewerker Tussenschoolse Opvang (TSO)?
Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag wordt er Tussenschoolse Opvang aangeboden in basisschool Müllerpier. De werktijden zijn van 11.15 - 13.15 uur. De voorkeur gaat uit naar alle dagen maar we vinden het ook fijn als je minimaal 2 dagen beschikbaar bent voor de TSO.

***************** 

Hoe ziet je dag eruit?  

Iedere dag worden de kinderen verdeeld over de vaste basislocatie én de aangesloten sport- en theaterlocaties. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van deze unieke BSO. De eerste maanden kiezen de kinderen nog geen definitieve richting en krijgen ze het hele scala aan toffe activiteiten om uit te proberen. Zo komen we er samen met de kinderen achter wat leuk is, welke activiteiten aanspreken en hoe we het vanaf augustus 2022 verder willen indelen. Het leuke voor jou hieraan is dat geen enkele dag hetzelfde zal zijn. Wie weet ontdek jij dat je zelf ook een danstalent bent of een passie hebt voor kickboksen.  

Wat bieden wij jou?  
- Een dynamische werkplek met zelfstandigheid en veel ruimte voor eigen inbreng.  
- Begeleiding en oneindige scholing vanuit de centrale KomKids-organisatie.  
- Collectieve zorgverzekering waaraan je kunt deelnemen.  
- Volledige OV-reiskostenvergoeding.  
- Een KomKids Familiepas; hiermee krijg je bij verschillende organisaties in de regio leuke kortingen!  
- Jaarlijks een fan-tas-tisch personeelsevent!   
- Zonnepanelen.   
- Werkdagen in overleg.   
- Je salaris is conform de cao Kinderopvang en passend bij je kwaliteiten. 
 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker BSO bij De Grote Machinist? Mail dan jouw CV en motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem contact op met de Locatiemanager Geert via geertvanthull@komkids.nl of 06-82729483.  

Terug naar vacatureoverzicht.

 2018 InloggenmijnKomKids