Voor onze thema Buitenschoolse Opvang (BSO) AquaFun zoeken wij een Pedagogisch Medewerker die ons team voor 15 uur per week komt versterken. Van de 15 uur, werk je 12 uur op de groep op jouw vaste werkdagen: 3 middagen in de week op maandag, dinsdag en donderdag. Heb je extra uitdagingen nodig en ben je ook administratief sterk? Mooi, want in deze functie ben je de Eerstverantwoordelijke Pedagogisch Medewerker van AquaFun. 

Het is mogelijk om jouw contract uit te breiden door naast jouw vaste werkdagen flexibel ingezet te kunnen worden bij de BSO of in de Tussenschoolse Opvang (TSO). Op deze manier leer je niet alleen de KomKids-kinderen kennen, maar ook nog eens hun klasgenoten.

Wie ben jij?

Een geboren vis in het water. Aangezien AquaFun compleet in het teken staan van water & beweging, vind jij het ook leuk dat alles in het teken staat van zwemmen. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen.

Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Om onderdeel te worden van het BSO-team ben jij in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang. Daarnaast ben jij minstens een jaar in het bezit van een autorijbewijs, omdat je kinderen ophaalt met een KomKids-busje.

Daarnaast horen de taken van een Eerstverantwoordelijke Medewerker ook bij jouw functie. Dit houdt in dat jij binnen het team een leidende rol hebt en een verlengstuk bent van de Locatiemanager op de werkvloer. Jij fungeert als aanspreekpunt voor Optisport en onderhoudt hierin het contact. Je zorgt ervoor dat het beleid wordt geïmplementeerd, nageleefd en bewaakt wordt. Ook ben jij verantwoordelijk voor interne bedrijf voerende taken, zoals bijvoorbeeld roosters maken, klachten behandelen, intakegesprekken voeren met ouders en het bijhouden van de kas.  

Waar ga je werken?

AquaFun is één van onze thema BSO’s. AquaFun vindt je in Zwembad-Zuid en is onderdeel van Optisport, in Schiedam. Op deze locatie hebben de kinderen de mogelijkheid hun zwemdiploma te halen tijdens BSO-tijd. Ideaal voor ouders waarvan hun kind graag zwemt, maar het in combinatie met werk een uitdaging is om dit te realiseren. Daarom halen de Pedagogisch Medewerkers de kinderen op met de KomKids-busjes en brengen we ze naar de zwemles. Op deze manier kunnen kinderen hun talent verder ontwikkelen in BSO-tijd. Naast de zwemles behoort spelen of knutselen in de speciale KomKids-ruimte ook tot de mogelijkheden. En als het weer het toelaat, kan er ook gewoon lekker worden buiten gespeeld.

Meer weten over jouw toekomstige locatie? 
Neem een kijkje bij AquaFun.

Jouw nieuwe team
Het team is betrokken bij zowel de kinderen als ouders en heeft goed contact met het zwembad. Hierdoor kom je bijna letterlijk in een warm bad terecht. Het team is kindvolgend en stimuleert ook activiteiten naast het zwemmen. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit zorgt voor een fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team. Een extra paar handen en ogen is tegenwoordig altijd van harte welkom.

AquaFun is een Kidslocatie en dat zijn kleine locaties, waardoor je vaak met een vaste collega samenwerkt. Samen zorgen jullie voor een succesvolle middag. Door de open werkcultuur is er veel ruimte voor eigen inbreng en overleg, zo vind je snel je draai, want ook het vaste team kan blijven groeien en leert van feedback.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Medewerker BSO voor meer informatie.

Word jij onze nieuwe Eerstverantwoordelijk Medewerker voor AquaFun? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Jacqueline via jacquelineblok@komkids.nl of 06-13969067.

Terug naar vacatures

2018 InloggenmijnKomKids