Voor onze locaties Schiedam-West en de Kidslocaties zoeken wij een nieuwe enthousiaste collega. Een Pedagogisch Medewerker die ons team komt versterken. Hoe jouw week eruitziet? Gevarieerd en flexibel, want je werkt afwisselend tussen de verschillende locaties en opvangsoorten.

Als Pedagogisch Medewerker ben je vijf dagen per week beschikbaar voor 30 uur in totaal. Je werkt deze uren in de Hele Dagopvang (HDO) en de Buitenschoolse Opvang (BSO) op verschillende locaties. Zo ben je bijvoorbeeld de ene week 3 dagen bij kindcentrum Toekomst in de babygroep aan het werk en de andere 2 dagen in de BSO bij PaletKids. De week erna werk je misschien elke dag op verschillende locaties in BSO. Kortom genoeg variatie.

Wie ben jij?

Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je staat zelfverzekerd en met beide benen op de grond en kan je vinden in flexibel werken. Tevens ben je in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.

In ons team en onze locaties komen veel culturen samen. Voor onze locaties zijn wij daarom ook op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige collega die het zowel leuk als interessant vindt om te werken met én te leren van andere culturen. Werken met kinderen is waar jij plezier uithaalt en jij wordt enthousiast om creatief te werk te gaan. Wie weet kan jij ons mogelijk ook nog iets extra brengen met jouw talenten!
 
Waar ga je werken?
Je wordt ingezet binnen BSO & HDO-groepen op verschillende locaties van KomKids in Schiedam & Vlaardingen. Met een groot team zorgen we voor stabiliteit en bekende gezichten voor de kinderen. We willen graag een flexibele medewerker aan ons team toevoegen. Zo zorgen we ervoor dat we altijd iemand vanuit ons eigen team op de groepen kunnen zetten die zowel de kinderen als de locaties goed kent.

Jouw nieuwe team
Door wisselende locaties en opvangsoorten heb je veel collega’s, dus vinden we het belangrijk verbonden te blijven met elkaar. Samenhorigheid en gezelligheid ontbreken in deze teams zeker niet. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit zorgt voor een warme en fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team.

Profiel  
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch medewerker Buitenschoolse opvang en Pedagogisch medewerker Hele Dagopvang voor meer informatie.

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker in West en de Kidslocaties? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanagers Desiree via desireestruijs@komkids.nl - 06-34940585 of Jacqueline: jacquelineblok@komkids.nl - 06-13969067.

Terug naar vacatureoverzicht.

2018 InloggenmijnKomKids