Voor ons Kindcentrum Toekomst in Schiedam-West zoeken wij een nieuwe collega die ons team voor 30 uur per week komt versterken. Als Pedagogisch Medewerker ben je vijf dagen per week beschikbaar voor zowel de Voorschoolse Opvang (VSO) als Buitenschoolse Opvang (BSO) en de Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV). 

Wie ben jij?   
Jij bent een ervaren, enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je bent flexibel, zelfverzekerd en durft te vragen. Door jouw ervaring weet je hoe het is om te werken met Startblokken en heb jij een 3F-certificaat op zak. Tevens ben je in het bezit van een diploma (MBO3, MBO4 of HBO) die jou kwalificeert om te werken binnen de kinderopvang.     
 
Waar ga je werken?  
Bij Kindcentrum Toekomst vind je alle opvangsoorten: HDO, BSO, TSO en VKV. Maar ondanks de grootschaligheid staat elk kind als individu centraal. Ieder kind is uniek en heeft op zijn of haar manier aandacht nodig. Door de open structuur kennen zowel ouders als kinderen alle verschillende medewerkers. De samenwerking met het Kleurrijk en de Sint Bernardus is hecht en dat zie je zeker terug in de doorgetrokken lijn in thema’s, activiteiten, zorg en overdrachten. Eveneens zorgt de samenwerking voor een soepele doorstroom van de jongst kleutergroepen naar de St. Bernardus.   

Jouw nieuwe team  
Door de vele opvangsoorten heb je veel collega’s, dus vinden we het belangrijk verbonden te blijven met elkaar. Samenhorigheid en gezelligheid ontbreken in dit team zeker niet. Iedereen staat altijd voor elkaar klaar en zorgt dat je je welkom voelt. Dit zorgt voor een warme en fijne werksfeer, waardoor een nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel is van het team.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie?  

Profiel   
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch medewerker BSO en VKV voor meer informatie.  

Word jij onze nieuwe Pedagogisch Medewerker op de Toekomst? Mail jouw CV en een korte motivatie naar personeelszaken@komkids.nl. Heb je na het lezen van deze vacature nog vragen? Gewoon vragen! Neem dan contact op met de Locatiemanager Desiree via desireestruijs@komkids.nl of 06-34940585. 

Terug naar vacatureoverzicht.

2018 InloggenmijnKomKids