Voor Kindcentrum De Wensboom en/of Kindcentrum Violier in Schiedam-Noord  zoeken wij een nieuwe collega die ons team voor 15 tot 20/24 uur per week komt versterken.

Wie ben jij?
Jij bent er echt voor de kinderen en beleeft elke dag plezier in het bedenken en uitvoeren van nieuwe activiteiten. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Je voelt je verantwoordelijk voor de BSO en zet graag een stapje extra om de kwaliteit te verbeteren. Je staat graag ouders te woord als zij hun kinderen komen ophalen en weet altijd iets leuks over de dag te vertellen. Samengevat ben je flexibel, zelfverzekerd en durf je te ondernemen.

Waar ga je werken?   Kindcentrum De Wensboom en Violier liggen in een mooie én groene wijk in Schiedam-Noord en biedt alle opvangvormen aan: Hele Dagopvang (HDO), Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV), BSO en TSO. Het kindcentrum ligt naast de basisscholen De Vlinder en De Violier en is na schooltijd de plek waar je wilt zijn! Er is voor ieder wat wils, zodat kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen.  

In totaal zijn er 3 BSO-groepen bij De Wensboom en 3 BSO-groepen bij De Violier. Het BSO-team bedenkt elke week weer samen met de kinderen nieuwe workshops en leuke activiteiten. Hierbij maken we gebruik van ieders talenten wat een grote diversiteit aan activiteiten oplevert. We zijn benieuwd welke talenten jij hebt. Iedereen is immers wel ergens goed in.  

Jouw nieuwe team  
Samen met jouw collega`s ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor de ouders en hun kinderen. Het team van Kindcentrum De Wensboom is dynamisch en heeft een mooie samenstelling van verschillende karakters die elkaar goed aanvullen. Juist deze samenstelling zorgt ervoor dat er veel ruimte is voor eigen input, meedenken en ideeën aandragen. Maar ook plezier, een gezellig praatje en een goede grap zijn niet weg te denken op de werkvloer. Een nieuwe collega wordt hartelijk onthaald en met een helder inwerkprogramma weet jij snel wat onze kernwaarden zijn en waar we voor staan. Hierdoor is elk nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel van het team.

Het BSO-team bestaat uit 4 enthousiaste KomKids-medewerkers waar je vast mee samenwerkt. Samenwerken en communicatie staan in het team voorop. Samen met de BSO, TSO en VKV van De Violier zorgen we er met zijn allen (circa 30 medewerkers) voor dat ieder kind bij ons een fijne tijd heeft.

Meer weten over jouw toekomstige locatie? 
Neem een kijkje bij Kindcentrum De Wensboom en Violier.

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional BSO voor aanvullende informatie. 

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional  bij Kindcentrum Wensboom en/of Violier? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

<< Terug naar vacatureoverzicht.

 2018 InloggenmijnKomKids