Voor Kindcentrum De Wensboom en Kindcentrum Violier zijn wij op zoek naar een Pedagogisch Professional voor de Hele Dagopvang (HDO) in combinatie met Voorschoolse Opvang (VSO) en Buitenschoolse Opvang (BSO) voor in totaal 24 uur per week.

Wie ben jij?  
Dat je dol bent op kinderen, staat als een paal boven water. Jij bent een enthousiaste en zelfstandige collega die initiatief kan én durft te nemen bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen. Afwisseling past bij jou en daarom gaat jouw voorkeur uit naar werken met kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. Je bent een kei van een invaller, maar wel binnen een vast team op een vaste plek. Met een gezonde dosis humor sta je stevig in je schoenen en durf je te vragen.

Goed om te weten:
KomKids hanteert voor de HDO een rookbeleid. Dat betekent onze KomKids-medewerkers bij deze opvang niet-rokers zijn, omdat we de gezondheid van de kinderen voor op zetten. Daarom vragen we onze medewerkers ook om zich te laten vaccineren tegen kinkhoest. 

Waar ga je werken?  
Kindcentrum De Wensboom en Violier liggen in een mooie én groene wijk in Schiedam-Noord en biedt alle opvangvormen aan: Hele Dagopvang (HDO), Verkorte Kinderopvang met VVE (VKV), BSO en TSO. Het kindcentrum ligt naast de basisscholen De Vlinder en De Violier en is na schooltijd de plek waar je wilt zijn! Er is voor ieder wat wils, zodat kinderen hun talenten kunnen ontwikkelen.  

In totaal zijn er 3 BSO-groepen bij De Wensboom en 3 BSO-groepen bij De Violier. Het BSO-team bedenkt elke week weer samen met de kinderen nieuwe workshops en leuke activiteiten. Hierbij maken we gebruik van ieders talenten wat een grote diversiteit aan activiteiten oplevert. We zijn benieuwd welke talenten jij hebt. Iedereen is immers wel ergens goed in.  

Meer weten over jouw toekomstige locatie? 
Neem een kijkje bij Kindcentrum De Wensboom en Violier.

Jouw nieuwe team  
Samen met jouw collega`s ben jij het vaste en vertrouwde gezicht voor de ouders en hun kinderen. Het team van Kindcentrum De Wensboom is dynamisch en heeft een mooie samenstelling van verschillende karakters die elkaar goed aanvullen. Juist deze samenstelling zorgt ervoor dat er veel ruimte is voor eigen input, meedenken en ideeën aandragen. Maar ook plezier, een gezellig praatje en een goede grap zijn niet weg te denken op de werkvloer. Een nieuwe collega wordt hartelijk onthaald en met een helder inwerkprogramma weet jij snel wat onze kernwaarden zijn en waar we voor staan. Hierdoor is elk nieuw gezicht vrijwel direct onderdeel van het team.

Het BSO-team bestaat uit 4 enthousiaste KomKids-medewerkers waar je vast mee samenwerkt. Samenwerken en communicatie staan in het team voorop. Samen met de BSO, TSO en VKV van De Violier zorgen we er met zijn allen (circa 30 medewerkers) voor dat ieder kind bij ons een fijne tijd heeft.

Heb je na het lezen van deze vacature nog inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Locatiemanager Matthijs via matthijszandijk@komkids.nl of 06-13021071.  

Profiel
Benieuwd naar wat wij jou bieden? Bekijk de algemene vacature Pedagogisch Professional BSO voor aanvullende informatie. 

Interesse? Laat het weten! 
Word jij onze nieuwe Pedagogisch Professional  bij Kindcentrum Wensboom en Violier? Laat het ons weten, want wij zijn ook nieuwsgierig naar jou! Stuur een e-mail naar personeelszaken@komkids.nl of een bericht via WhatsApp naar 06-46541432. Dan praten we samen over jouw passie en ervaring. Wie weet tot snel... 

<< Terug naar vacatureoverzicht.

 2018 InloggenmijnKomKids