Wij zijn voor een aantal buitenschoolse opvang locaties van KomKids op zoek naar: 
enthousiaste vrijwillige chauffeurs m/v op oproepbasis.

KomKids heeft locaties in de Gemeenten Schiedam, Vlaardingen en Rotterdam. De buitenschoolse opvang ritten vallen vooralsnog binnen de Gemeente Schiedam.

De wereld ontdekken begint bij KomKids
Bij KomKids is kinderopvang meer dan opvang alleen. Wij zetten alles op alles om kinderen niet alleen een plezierige tijd te bieden, maar ook om ze op de beste manier te ondersteunen in hun ontwikkeling.
Met onze opvang en activiteiten ontdekken kinderen van 0 tot 13 jaar met veel plezier wat het kan, waar het goed in is, en wat de omgeving hem of haar te bieden heeft. Onze pedagogisch medewerkers zorgen voor de deskundige en enthousiaste begeleiding. Vertrouwde gezichten die altijd klaarstaan voor de kinderen met goede zorg, warmte en aandacht.

De werkzaamheden:
Je bestuurt een busje met max. 7 kinderen en een pedagogisch medewerker in een bus voor negen personen van school naar een buitenschoolse opvang locatie; bijvoorbeeld een zwembad of voetbalverening.
We zoeken een chauffeur die vooral op maandagmiddag, dinsdagmiddag en/of donderdagmiddag in incidentele gevallen bij vakantie/ziekte van de andere vrijwilligers in kan vallen.
De werktijden zijn tussen 14.30 en 16.30 uur.

Wij vragen:
Je bent in het bezit van een rijbewijs B
Je hebt een flexibele en gemotiveerde werkhouding
Een Verklaring Omtrent het Gedrag Natuurlijke Personen

Wij bieden:
Een prettig werkklimaat
Een vergoeding voor onkosten

Informatie
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Anja Heukels, facilitair medewerker KomKids, telefoon 010-4493200. 

Solliciteren
Ben jij de vrijwilliger die de kinderen veiligheid, vertrouwen en vooral een fijn vervoer kan bieden met een busje en wil je solliciteren, stuur dan je brief per mail aan info@komkids.nl , t.a.v. A. Heukels.

Ken je iemand onder je vrienden, kennissen of familieleden die mogelijk ook interesse heeft? Stuur deze vacature rustig door!

Terug naar vacatureoverzicht

2018 InloggenmijnKomKids