Atelier Sprookjesenzo

202010 jaaractie atelier sprookjesenzo schiedamHoi! Even voorstellen: Ik ben Monique van Putten. Ik heb 24 jaar ervaring als groepsleerkracht in het basisonderwijs en ben in 2009 gestopt in het onderwijs, maar begonnen met mijn werk als zelfstandige met Creatief Atelier Sprookjesenzo.

Begonnen in huis, een leegstaand klaslokaal, werken op locatie en vanuit mijn huisatelier, ben ik blij dat ik sinds maart 2020 een winkelpand kon betrekken waar ik naast het aanbieden van een fysieke plek voor producten van creatieve makers uit Nederland, de workshops van Atelier Sprookjesenzo kan verzorgen.

In mijn atelier inspireer ik en moedig ik aan om het drukke alledaagse leven even opzij te zetten en je te laten opgaan in je creativiteit, te ontspannen, je hoofd leeg te maken en aan de slag te gaan met je handen. Ik heb al heel veel leuke interessante mensen in mijn atelier mogen ontvangen, die ook mij vaak weer inspireerden.

Het is mogelijk om individueel, maar ook met een selectief gezelschap een workshop te laten verzorgen op een door jou gekozen datum. Maar er is ook een workshopagenda, vooraf wordt er per periode een aantal workshops gepland waarbij je je kunt aanmelden via mail of in de winkel MOOISCH-Conceptstore. Deze vind je ook op de website.

dkke dames workshop









Het is mogelijk om de workshop aan te laten vullen met een lekkere high tea of een kopje koffie/thee met huisgemaakt gebak. Heel leuk voor een vriendinnen/familie/vrijgezellen/babyshower -uitje. Daarnaast verzorg ik ook creatieve (groot)ouder-kind workshops en kinderfeestjes, een gezellige activiteit met een blijvende herinnering als resultaat.

Met een ruim en creatief aanbod is er genoeg keuze en vooral veel mogelijk. Bekijk het aanbod op de website of loop gerust eens binnen bij MOOISCH-conceptstore als u vragen heeft. 

Actie: Bij aanmelding van een of meer personen voor een workshop krijgt u 10% korting op vertoon van uw KomKids-familiepas. Deze actie is geldig tot 1 september 2021 en kan ook voor een eventuele volgende workshop weer worden gebruikt. * Aanmelden voor een workshop kan in de winkel of via de e-mail sprookjesenzo@gmail.com.
* Let op: workshops worden afgestemd op de geldende afspraken van het RIVM op dat moment. Dit om de veiligheid van klant en personeel te waarborgen.

Deze actie loopt tot: 1 september 2021
Waar: Hoostraat 5 in Schiedam
Telefoon: 0654330225
Meer informatie: www.sprookjesenzo.com of www.mooisch.nl

Terug naar het aanbod