Maas theater en dans

maandactie maas copy

Nog geen plannen voor de herfstvakantie? Breng dan eens een bezoekje aan het Maaspodium in Rotterdam. Daar kun je naar de leukste familievoorstellingen. Er zijn al voorstellingen voor kinderen vanaf 2 jaar, maar ook voor 4+, 6+, 10+ en pubers. Daarnaast zijn er in de vakantie nog allerlei activiteiten voor en na de voorstellingen. Zo is er de vakantieworkshop (4+) waarbij kinderen aanwijzingen volgen door een koptelefoon. Lukt het jullie om geruisloos te hinkelen? Of zachtjes herrie uit te beelden met je handen?

Oh en de papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en iedereen die maar mee wil, kan in de gezellige foyer van het Maaspodium genieten van de heerlijkste hapjes en drankjes. Maas houdt namelijk van lekker eten, samen proeven en duurzame keuzes. Kortom genoeg te bekijken, beleven en proeven dus!

Deze herfstvakantie krijg je op vertoon van de KomKids Familiepas € 2,- korting op een van de superleuke voorstellingen. Reserveer je tickets online en vermeld de code KOMKIDS. De korting geldt op zowel het standaardtarief als op het kindertarief.

Actie: Deze herfstvakantie € 2,- korting op de superleuke voorstellingen in het Maaspodium. (Reserveer online en gebruik de code KOMKIDS.)

Deze actie loopt tot: 31 oktober 2019
Waar: Maaspodium, St. Jobsweg 3 Rotterdam
Telefoon: 010-2002509
E-mail: kassa@maastd.nl
Meer informatie: www.maastd.nl/voorstelling/herfstvakantie

Terug naar het aanbod