Branderij Luijendijk 

20201125 seizoensactie koffiebranderij luijendijkBranderij Luijendijk is een Schiedamse specialty koffiebranderij. Wij branden de koffie zelf om de koffie zo vers mogelijk in jullie koffiemachine te krijgen, alleen zo krijg je al die mooie smaken in je kop. Wij doen zaken vanuit de filosofie dat een gezamenlijk streven naar hoge kwaliteit en transparantie leidt tot eerlijke prijzen en marges door de gehele keten. Zo kennen wij onze boeren en importeurs persoonlijk, we horen zo de mooiste verhalen en weten precies waar de boeren mee bezig zijn. Wij staan voor eerlijke handel! 

Graag laten wij jullie kennis maken met de verschillende origines en smaken. Branderij Luijendijk heeft een divers aanbod van single origin koffies en blends. In dit introductiepakket maken jullie kennis met de verschillende espresso koffies in ons assortiment.  

De Santa Maria; Een koffie van hoge kwaliteit met een duurzame insteek. Deze koffie draagt bij aan het natuur behoud en herstel in Parque Nacional del Nevado De Huila, Verwacht een heerlijk zoete koffie met smaken van bessen, sinaasappel en melk chocolade. 

Pedra Petra, Brazilië; De nieuwste en zeker een blijver in het assortiment. Met deze koffie ondersteund u een duurzame toekomst voor de koffie industrie in Brazilië. Deze heerlijke koffie wordt volgens de agroforesty methode verbouwd. Hierbij worden verschillende gewassen naast elkaar verbouwd om zo een diverse landbouw te creëren. En dit komt de smaak ten goede; verwacht een zoete koffie, karamel, pure chocolade en rozijnen.  

Als laatst de Cameroon, Noni farmer blend; één van de eerste koffies die Branderij Luijendijk in het assortiment had. Er gaat een droevig verhaal van burgeroorlogen en onderdrukking schuil achter deze koffie. Wij hebben al een lange relatie met Matti Foncha en Ernest, samen bouwen wij aan een positieve toekomst voor de boeren in Kameroen. Door gelijkwaardige directe handel te voeren is er hoop voor vele boeren. Verwacht smaken van melk chocola, droge kruiden en aardse tonen.  

20201125 proefpakket espresso luijendijk


Actie: 25% korting op 3-delig introductiepakket Espresso 250 gram. Van €24,50 voor €18,40.


Voer online de actiecode in en profitieer: KomKidsKoffie 

Deze actie loopt tot: tot 1 juli 2021
Waar: www.branderij-luijendijk.nl 
Telefoon: 06-20029111 
Meer informatie: bekijk hiervoor de website

Terug naar het aanbod