LantarenVenster

weekactie lantaarnvenster

Breng eens samen met je kind(eren) een bezoekje aan LantarenVenster. Beleef tijdens de voorjaarsvakantie de nieuwe avonturen van Maya de Bij of ga mee op pad in de wereld van grote beer Ernest en zijn huisgenoot muisje Celestine. Beleef dolle pret met Buurman & Buurman of geniet van de vrolijke verhalen uit het dierenbos van de Fabeltjeskrant. Bij LantarenVenster is er dagelijks genoeg keuze voor alle gezinnen! Op de knutseldagen maken kinderen ook nog hun favoriete filmheld. En bij de lekkere trek zetten jullie je tanden in zo’n heerlijke kindertosti. Kun je meteen genieten van het prachtige uitzicht. Want naar buiten kijken vanuit dit filmhuis op de Wilhelminapier in Rotterdam is op zichzelf al een feestje voor het oog.  

Actie: Volwassenen met een KomKids Familiepas betalen tijdens de voorjaarsvakantie het kindertarief van € 7,50 voor een filmkaartje. Gebruik de kortingscode: krokus2019. 

(NB: twee voordeelkaarten per pashouder op vertoon van de familiepas. Geldig op alle kinderfilms gedurende de voorjaarsvakantie.)  

Deze actie loopt tot: 4 maart  
Waar: LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996, Rotterdam 
Meer informatie en filmtijden: https://www.lantarenvenster.nl/programma/voorjaarsvakantie-film-kijken/#all

Terug naar het aanbod