Buurtvrouw Schiedam en Vlaardingen

202001 jaaractiebuurtvrouw

Schiedamse en Vlaardingse theeleuten en koffie-genieters opgelet! Buurtvrouw Schiedam en Buurtvrouw Vlaardingen schenken graag een gratis tweede kopje koffie of thee met een heleboel liefde extra op vertoon van de KomKids Familiepas. En dan kun je er ook nog terecht voor (h)eerlijke huisgemaakt chocolade, taarten, koekjes en op woensdag en vrijdag ook voor een groepslunch. Een heerlijke plek om met de kinderen (of gewoon lekker zelf) naartoe te gaan. 

Het recept van de Buurtvrouw: sfeervolle huiskamerhoreca met een hele hoop liefde voor de buurt/ klanten vanuit onze talentvolle medewerkers met een beperking, een snufje dagbesteding, 500 gram ondernemers die bij ons ruimtes huren voor teambuilding of coaching, 1 liter luchtig geklopte catering en dit alles gemixt met activiteiten voor boeren, burgers en buitenlui. Dus kom gezellig langs! 

Tip van de Familiepas-redactie: snuffel ook eens rond in de winkel in Schiedam. Je vindt er onder andere een oud-Hollands snoepwinkeltje, out sider Art, speelgoed van Buurman & Buurman, originele kinderkleding van vintage stoffen en prachtige originele upcycle (woon)decoratie. 

Actie: Toe aan een tweede kop koffie of thee? Dan schenkt Buurtvrouw die op vertoon van de KomKids Familiepas gratis bij (let op: deze actie geldt voor het tweede kopje koffie per persoon). 
Wil je zeker weten dat er een plekje is, mail dan naar reserveren@buurt-vrouw.nl. Let op! Voor een groepslunch dien je altijd te reserveren. 

Deze actie loopt tot: 31 december 2020 
Waar:  

  • Buurtvrouw Schiedam, van Beverenstraat 40, Schiedam 
  • Buurtvrouw Vlaardingen, Trimpad 32, Vlaardingen 

Meer informatie: www.buurt-vrouw.nl
Reserveren: reserveren@buurt-vrouw.nl 

 
Openingstijden:    
Woensdag t/m vrijdag  
Schiedam 10.00 – 15.00, woensdagavond tot 20:00 uur 
Vlaardingen 11.00 – 17.00, donderdagavond tot 20:00 uur 

Terug naar het aanbod